Spider píše:Ja som zapisoval u nas 16" disky takto:
Siel som s nameckym TUV na obvodny urad, odbor dopravy, tam som vypisal ziadost, pridal 6€ kolok a nasledne mi slecna overila udaje s TP. Pockal som cca tyzden, na novy TP, kde uz disky boli zapisane. Nasledne som siel na dopravny inspektorat, kde mi dopisali do noveho TP osobne udaje a vydali aj maly technicak (dalsich 6€). Dalo sa ist aj priamo cez DI, ale ten pozadoval vyjadrenie vyrobcu, ktore u nas poskytuje len jedna firma z Bratislavy, ktorej zamestnanec sa po kontaktovani tvaril ako keby som ho obtazoval.
Spider píše:Ja som zapisoval u nas 16" disky takto:
Siel som s nameckym TUV na obvodny urad, odbor dopravy, tam som vypisal ziadost,
MXfanda píše:Spider píše:Ja som zapisoval u nas 16" disky takto:
Siel som s nameckym TUV na obvodny urad, odbor dopravy, tam som vypisal ziadost,
Jakou žádost? U nás řeší změny v TP registr vozidel přes Žádost o zápis změn údajů z registru silničních vozidel - jiný vlastník, změna barvy, disky ... atd. atd. Ale pochybuju, že když půjdu na registr s vyplněnou žádostí o zápis disků s TUV papírem vystaveným pro nějakou Italskou firmu, vytištěným z webu a ještě k tomu v Němčině, a bez TL, že úřednice ty disky zapíše do nového TP ... to je vola ko čudné
MXfanda píše:Abych to shrnul: to si může každý vytisknout z webu co chce, treba nejaky TUV dokument v Nemcine, kde jsou pro MX-5 NA uvedeny disky v "atypickem rozmeru" 7,5 x 16", tento papir prilozim k formulari nejake urednici na urade a ta mne za nejaky smesny poplatek za kolek zapise tyhle disky do noveho "čistého" TP To máte teda na Slovensku RÁJ!
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků