Dopr,Dopre bo jak tě mám skloňovat...
Dunlopy jsem foukal někde mezi 2,0-2,2 což je prostě normál u rozměru 195/50/15. MX5 má hezkej převod na řízení, což mě sem tam ted chybí u některých aut...Ale vyvaroval bych se říkat, že další auta jsou odtažitá...Jsou i jiné auta, které dokážou vtáhnout do děje, jsou kompletně celek (podvozek, motor, zpětná vazba vše akorát) a máš pocit, že ty a auto jste jedno prostě...MX5 si povídá velmi pěkně, ale zas ji třeba nenazvu sportovním autem. Je vidět, že máš zkušenost asi jen s tímhle autem. Rozhodně je , ale super, že je to typ auta se kterým dokážeš jet poměrně rychle limit...To vždy ocenuji na autě, nemyslím rychlost...ale to, že víš kam až můžeš zajít s autem...
To, že je MX5 náchylná na tlak s tím souhlasím. Díky za slušnou reakci...Zatímco Riderhendry je prostě hulvát někdy, ale to se ví. Tudíš, nebudu ani reagovat na to co si napsal milý Riderehenry... nehledě na to, že ani není na co...Krom urážky, tam nevidím žádnou jinou přidanou hodnotu...zminuješ věci, který už všichni víme. Nebudeme si vysvětlovat, že když přehustíš gumu tak je šišatá a tudíš kousavější, někdo to přehustuje u rwd na zadku schálně zas třeba. Takovejch už bylo co měli cinty a když jsem je svezl do noci mě psali sms jak to bylo fajn, UVĚDOM si jednu věc...Nesuď lidi na dálku,neznáš mě a nemáš JEDINEJ důvod mě urážet hlavně. Kolik ti je? Víš prdlajs co mám naježděno, odzkoušeno...Byl jsem dřív ofensivnější, což zpětně beru tak, že jsem měl kolikrát některý nedorozumění" přejít mlčením radši...Bohužel jsem nemohl pochopit , proč mě kolikrát dotyčnej začal hned urážet, když jsem psal jen věcně k daný problematice...Jenže tak to je, dokud si určitý věci nezažiješ, tak vycházíš ze zcela úplně něčeho jinýho. Nemám patent na všechnovědění okolo aut, ale určitý věci, min.ty základní mám zažitý... řídil jsem snad vše ostřejší-zajímavý do milionu od roku 85...mám okolo sebe lidi ze závodů, kde se aplikujou prostě věci co fungujou...zkrátka je to moje hobby, takže když už k něčemu píšu, tak zpravidla vím o čem a nedovolím! si psát k něčemu, kde si nejsem kovanej(tímhle se plno lidí na forech neřídí jsem si všiml)......Bohužel plno lidí v tomhle státě, žije strašně rádo předskudkama a strašně rádi hnedka urážej,když máš třeba diametrálně jinej postoj k věci, nebo suveréní (u mě to neznamená ale se někomu posmívat, prostě hovořím narovinu a fakta)...
Možná by se taky dalo na náš národ aplikovat jedno JAPONSKÝ přísloví: "Když přečuhuje někde nějaký hřebík, zatlučte ho"...................Takže, take it easy