bmxdave píše:Čus, jak tu už pár lidí vý, mám zadní gumy hodně sjeté a chtělo by to vyměnit, chtěl jsem s tím ještě chvíli asi počkat ale po dnešní "ostřejší" jízdě mám zrovna v levé zadní gumě vrazený kousek plechu, bojím se kdybych to vidělal že se kolo vyfoukne
tak je dozadu koupím už ted.
Chci nějaké levné , na předu mám ty u většiny neoblíbené Toyo Proxes T1 R tak si říkám že asi ty možná veznu, nejezdím žádné okruhy a na silnici taky nejsem žádné prase. Co myslíte ? Poradte pls které jiné dyštak zvolit, cena jen cca do 1500kč
Když vydržíš ještě nějaký ten den, tak ti po víkendu řeknu, jak ty Hankook RS-2 zvládají podobný styl jízdy, jaký si popsal.. Guma je to za 1650,- s dopravou zdarma, čeká se teda asi 5-7 dní, než jí přivezou.. Zítra si vyzvednu mazdu s komplet podvozkem a určitě to trochu testnu, jak se to chová.. Ale průjezd ostřejší zatáčkou s nějakým tím přetížěním na RS-2 je prostě někde jinde než s těma T1R, a tím nemyslím grip, ale hlavně odezvu.. Jezdím for fun a fakt mě to překvapilo.. Asi bych rovnou hodil ty T1R na zadek, tam mi nevadili, jelikož bočnice nedostávají takový záhul, ale pak pozor, ať něco neplánovaně neprolítneš dveřma napřed, protože si myslím, že ten předek ti bude držet o dost víc..
Kouknul bych se klidně sem
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hanko ... 2-Z212.htm a už jako extrem performance pneu na suchu 92% a pro mě i s líbivým vzorem.. Měli by i nějaký níjezd vydržet a já jsem pak už neváhal..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!