taky souhlasim s tim ze nejde moc srovnavat zimaky s letnakama, ale diky za prispevek kluci
henges - tyjo to me sere ze je tak hnusne, bych nejradsi to tvoje "nastaveni" vyzkousel...
Ja mam prave nejvetsi dilema - jako rozhodne jdu do 16", o tom proste zadna... Puvodne jsem chtel SSR Type-C v tyhle barve:
ale proste nejdou sehnat, strasne rare color... hodne jsem i premyslel nad tema rpf1 (v 16" maj 4.8kg!!! - neskutecny!!!), ale libej se mi na miate jen na jedny fotce:
na ostatnich se mi proste moc nelibej, nemuzu si pomoct... a vzhled je pro me hooodne dulezitej. Koukal jsem taky po Volks TE7 apod. ale opet - neni jednoduchy je sehnat. Proto jsem byl hodne nadsenej, ze jsem nasel fakt peckovy kola od profesionalniho vyrobce a jeste k tomu za super cenu (jako nerikam ze mi je jedno ze za kola dam 50k, ale budget pro me neni zas tak dulezitej, nicmene cena $500 za sadu velice potesi =) a to tyhle Enkei ES6:
nicmene v 16" maji vahu 8.8kg... coz je jedina vec, ktera me drzi zpatky od jejich koupeni... na druhou stranu jsou tak krasny a za tak super prachy ze jsem mozna i schopny to prekousnout, ale rozhodne nechci, aby se z my miatky stalo "uplne" jiny auto... Ikdyz si zas rikam, ze s 1.8 s necelymi 150 konmi to zas tak vadit nebude... Precejenom na okreskach clovek vic oceni, ze auto vic drzi, zatim nejsem na takovy urovni abych v 50-100 lital zatacky bokem na okreskach
Zaroven ale hodne premyslim o tech SSR Type-C v teto barve (ty uz se daji sehnat o dost lip):
jen nevim jak to bude vypadat k te moji cerne a bezovemu interieru - rikam si ze by to nemuselo byt tak spatny. Jen pro doplneni - tyhle kola maji vahu v 16" cca 5.2kg pokud si dobre pamatuju. Zaroven ale bych kupoval pouzity z Jap/USA a jak sam George rikal - sada cca 20k plus shipping max 10k... a to ty enkei i se shippingem tak max 20k a jsou to novy kola.
Jak uz tu nekdo zminil - koupit 16" Fl kola - nic proti, ale nejsou nic extra. Miluju streetracing look a podle toho i vybiram kola. Ze zacatku jsem treba premyslel nad XXR 002 v chromovy/stribrny, ale jak jsem na ne tak koukal na nbckach, tak autu dodavaly spis takovej american-style, nechci rict low-rider. ale takovej "nesportovni/nezavodni" look.
No proste je to v pytli, mam dilema jak hovado, nemuzu kvuli tomu spat
Ale na 2012 stejne planuju kompresor, tak si rikam ze to mozna rok preziju a koupim enkei