Díky všem za krásnej den. Hlavně našemu vzácnému týmu organizátorů. Všechno bylo naplánovaný dokonale, úkoly byly zábavný i přínosný. A vidět onen slavnostní akt při zakončení, to už lámalo kolena... Na tuhle akci dlouho nezapomenu a ještě ty krásy budu chvilku vstřebávat. Díky patří taky Lordu Jamesovi za půjčení mazdice a tím taky možnost vidět tu svoji ze zadu za jízdy. Zjištění, že Majdalénce při řazení pod náloží lítají z výfuku plameny, bylo pro mě šokující.
Tvoje krasavice jsou taky silný osobnosti a s mazdicí se jelo nehorázně dobře.
No a nebýt naší slovenské posádky, tak už možná majda není moje nebo aspoň věci z kufru, ve kterým visel klíček (třeba vzácný dar pro navigátorku a její zavazadla s peněženkou). Díky tobě jsem dar mohl po přespání v penzionu předat a udělat jí radost, takže na tom máš velkou zásluhu, za což ti těžce vděčím. No a na závěr se omlouvám za prudší brzdění na trávě hned ze startu. Mohlo mě napadnout, že to bude klouzat z kopce a ne ve směru jízdy.
Tahle slohová práce jenom potvrzuje povedenej den, takže ještě jednou díky a příště zase naviděnou. Fotky dodám během týdne.