Libor píše:Ok, 16:40 v Podbabě by mi vyhovovalo.
noose píše:Libor píše:Ok, 16:40 v Podbabě by mi vyhovovalo.
Supr, počítám s tebou. Tak zítra naviděnou Pokud ještě někdo pojedete v tenhle čas, doražte taky.
gramo píše:Kudy pojedete? Mám to na Podbabu celkem zbytečně přes celou Prahu na sever a zase zpět, ale někde na Strakonické bych se mohl přidat.
noose píše:gramo píše:Kudy pojedete? Mám to na Podbabu celkem zbytečně přes celou Prahu na sever a zase zpět, ale někde na Strakonické bych se mohl přidat.
Na Strakonický se můžeme potkat cca kolem 18h, napiš kde tě potkáme, případně pošli číslo v SZ a až budem vyjíždět, tak ti zavolám
noose píše:noose píše:Libor píše:Ok, 16:40 v Podbabě by mi vyhovovalo.
Supr, počítám s tebou. Tak zítra naviděnou Pokud ještě někdo pojedete v tenhle čas, doražte taky.
Libore, tak nakonec bude odjezd z Podbaby cca v 17.20, žena přijede domu, bude to rychlejší, než se plahočit přes centrum.
Libor píše:noose píše:noose píše:[quote="Libor"]Ok, 16:40 v Podbabě by mi vyhovovalo.
Libore, tak nakonec bude odjezd z Podbaby cca v 17.20, žena přijede domu, bude to rychlejší, než se plahočit přes centrum.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků