Teďka trochu mimo mísu. Dneska jsem viděl Mazdu 323 a měl sluneční clonu na předním okně a v ní vyřezané Mazdaclub.cz a nevypadalo to vůbec špatně. To se soukmenovci dříve poznají.
tak az ho uvidis priste, tak mu vyrid at si to sunda. slunecni clony jsou zakazany a panove s placatejma cepicema po tom jdou. sam se to odnesl minulej tyden nastesti domluvou
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Ahoj, možná jsem to někde přehlédl , ale nevíte někdo, zda už je to odhlasované logo někde ke stažení ve formátu pro řezání z fólie, nebo použití na "klubovou" konfekci
Ahoj. Dík za souhlas s vužitím S touhle možností jsem počítal jako s pesimistickou variantou - nechci utrácet zbyečně. Nebude-li ale jiné řešení, asi do toho půjdu. To Tvoje logo fóra se mi líbí. Bylo by škoda ho nevyužít.
ja s tim nemam moc problem. Sam jsem rezani tenkrat resil, ale nedopadlo to a jeste me to stalo penize z vlastni kapsy. Tak jsem se na to vysral. Jinak az se nejak rozhoupete s tim trickem a ujasnite si jak to chcete, tak vam po zkouskovym klidne taky navrh udelam, Ale zatim mi prijde ze nikdo nevi co chce.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu