Odcizené auto

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Odcizené auto

Příspěvekod Sniperererer » 26 lis 2013, 11:29

kousmen píše:Hlavně, že ti s ní znova neodjeli do pryč. Ale máš teda výjimečnej pech, to se musí nechat...

Právě jsem se chystal udělat další klíček a už poučen jsem mazďuchu nechal stát doma, máš pravdu - ještěže tak, kdyby mi jí zase šlohli, tak bych si asi hodil mašli :lol:

Každopádně teď koukám na americký fóra a vypadá to, že se prý dá imo docela snadno odpojit, takže začínám uvažovat nad tím, že už nebudu řešit nový komplet zámky, ale odpojím imobilizér, podle zámků nechám udělat klíčky a na zabezpečení použiju nějakou jinou hovadinu, třeba něco z toho co sem už pár lidí psalo, nebo klidně nějaký mechanický jištění s dalším klíčem (construct a podobný prdloviny)... uvidíme.
Sniperererer

Příspěvekod PavelS » 26 lis 2013, 11:36

Jak může kamrádka za ukradení tvýho saka? :)
PavelS

Příspěvekod Sniperererer » 26 lis 2013, 11:38

PavelS píše:Jak může kamrádka za ukradení tvýho saka? :)

Asi takhle "Honzíku, jasně že si můžeš jít koupit cigára, budeme tu s Milanem sedět a pohlídáme Ti to, neboooj"... Honzík se tedy jal zmizet k baru pro cigára a po návratu nachází akorát prázdnej stůl - kamarádka, její nabíječ i sako v tahu... asi tak :) Prostě se dementi zvedli a šli pařit na parket a na sako zapomněli... někdo šel okolo a líbilo se mu.
Naposledy upravil Sniperererer dne 26 lis 2013, 11:40, celkově upraveno 1
Sniperererer

Příspěvekod Sniperererer » 26 lis 2013, 11:39

Jo a zrovna koukám, že jsem se trochu radoval předčasně... s imo to tak easy nebude, na tenhle způsob odpojení, kterej jsem našel, totiž potřebuješ v prvý řadě aspoň jeden klíček s čipem, sakra... no nic, jdu hledat dál...
Sniperererer

Příspěvekod Winie » 26 lis 2013, 14:13

a nejde to nejak vyodporovat? kdyz mi zdechnul immo u staryho 6g, tak sem tenkrat nasel navod jak to vyodporovat aby si ECU myslelal ze je vse v poradku. Uz si to teda vubec nepamatuju, protoze sem nakonec zadara sehnal novou ctecku cipu. Vim ze to slo udelat, pokud ma ten imo svou vlastni jednotku, coz prave 6g melo.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Pavel260 » 26 lis 2013, 15:29

to jsou ti kuraci.... :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Henges » 27 lis 2013, 12:06

Pavel260 píše:to jsou ti kuraci.... :D

Dobrý důvod přestat : mrgreen:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Sniperererer » 02 pro 2013, 19:00

Tak dík za věcné rady k tématu, fakt jste kámoši :D :D :D
Sniperererer

Příspěvekod Sniperererer » 02 pro 2013, 19:01

Winie píše:a nejde to nejak vyodporovat? kdyz mi zdechnul immo u staryho 6g, tak sem tenkrat nasel navod jak to vyodporovat aby si ECU myslelal ze je vse v poradku. Uz si to teda vubec nepamatuju, protoze sem nakonec zadara sehnal novou ctecku cipu. Vim ze to slo udelat, pokud ma ten imo svou vlastni jednotku, coz prave 6g melo.

Nevím čoveče, sem tam projedu nějaký fóra a zkouším hledat, ale nějaký fakt jednoduchý řešení jsem nenašel... kdybys náhodou měl k tomuhle nějakej odkaz, mrknul bych na to... ;)
Sniperererer

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...