Pozdravy z Bratislavy (a, ehm, kam na servis?)

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Pozdravy z Bratislavy (a, ehm, kam na servis?)

Příspěvekod Stig » 09 kvě 2014, 22:27

Ahojte,

po dlhom pozerani a uvahach sa uz cca tyzden s nadsenim vozim v MX5.

Kedze mam na bezne cestovanie sluzobne auto, nedokazal som sa presvedcit dat peniaze na NC a tak som kupu "maleho, otvoreneho" odkladal, ale ked som zistil ze je jedna NB z mojho okolia na predaj a zalubila sa do nej aj priatelka, neodolali sme...

Mame z nej radost, ale kedze niektore veci nie su uplne ako by mohli/mali byt (a cakaju nas pravidelne zalezitosti), riesime kam s nou chodit na servis. Idealne by sme ju radi dali k niekomu, pre koho to nebude prva MX5 NB ktoru vidi, vie co treba, co k tomu potrebuje a kde to zozenie, ale nezruinuje nas financne... ak by nam niekto vedel niekoho v Bratislave (alebo okoli) doporucit, potesil by nas.

Prijemny vikend,

Stig
Stig

Re: Pozdravy z Bratislavy (a, ehm, kam na servis?)

Příspěvekod drgi » 10 kvě 2014, 00:48

odporucam http://www.japgarage.sk, chalani su sice viac orientovani na Hondy, ale miatku zvladnu.
drgi

Příspěvekod whisper » 12 kvě 2014, 11:38

Vitaj :) Plánuješ dávať všetko do servisu, alebo si chceš robiť drobné práce sám? Oleje, sviečky, filtre, kvapaliny vieme u mňa spraviť... Ale aj vybrať motor, ak by si chcel :D

Máme aj chalana s MX-5 na geometriu (tu na fóre prezývka kubusko), on robí v servise, takže je to len na tebe, či sa chceš tie veci naučiť robiť sám, alebo len zaplatiť a mať to hotové...
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod Stig » 12 kvě 2014, 19:56

Ahojte,

dakujeme za tipy!

japgarage vypada fajn
a whisper - mozno by som to aj spravil, ale neverim svojej zrucnosti, takze to berem ze v cene servisu mam aj pokoj v dusi ze to spravil niekto kto tomu rozumie viac jak ja amater ;)
Ty si to menis niekde u seba, doma v garazi, alebo su nas nejake dielne ktore si prenajmes na hodinu a vymenis si vsetky veci co potrebujes?
Stig

Příspěvekod drgi » 12 kvě 2014, 23:01

vymenit sviecky, oleje, naplne, brzdy atd nie je problem, zvladnes to aj na parkovisku ci v garazi bez jamy. navody najdes na miata.net/garage
ale s jamou ci zdvihakom je to pohodlnejsie, hlavne oleje.

ja viem o tomto, kde sa da prenajat zdvihak a naradie : https://www.facebook.com/pages/SAMOOPRAVA/142149949191095?id=142149949191095&sk=info
drgi

Příspěvekod whisper » 13 kvě 2014, 09:24

Ja mám normálnu garáž, tj. auto dvíham len na podpery, ale to na výmenu bežných vecí úplne postačuje... Náradie mám a pokaziť nemáš čo, keďže to nebudeš robiť sám - väčšinou sa u mňa zídeme aspoň traja-štyria :) Ale ak chceš radšej servis, chápem, ja len ponúkam možnosť, ak sa o Mazdu chceš starať sám + ušetriť pár eur... Ja som pred dvoma rokmi nemal za sebou ani výmenu oleja a teraz mám vonku už celý motor :D
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Příspěvekod sumi81 » 20 čer 2014, 11:28

Caute, nechcem zakladat nove vlakno, rad by som vas poprosil o pomoc. moja MX5 zacina od spodu "rozkvitat" potrebujem nejakeho sikovneho mechanika/klampiara niekde z okolia BA, dat to vyvarit, opravit, prestriekat.. neviete poradit? Mate niekto dobru skusenost? Dik vopred
sumi81

Příspěvekod skhaluz » 21 čer 2014, 06:22

Venujem sa mazdickam, viem zabezpečiť servis v cene 15€ na hodinu a aj klampiarske prace. Všetko v Novom Meste nad Vahom.
Mazda MX-5 NB/FL1,8 race car
Mazda MX-5 NA weekend
http://www.mx5servis.sk
skhaluz

Zpět na Diskuze o čemkoli...