Deštěm vytopený interiér

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Deštěm vytopený interiér

Příspěvekod radep » 04 srp 2014, 10:13

Aha :-) Tak to bych si asi raději uřízl ruce, než vytahovat koberec v jiném autě než v MX5 :-)
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod MXfanda » 04 srp 2014, 12:55

Pochtli, zas na druhou stranu lepší dešťovka než zaplavený auto bahnem ;)
Přílohy
122528743_01_387311c.jpg
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod Pochtli » 04 srp 2014, 13:56

Tak jasně, jediné, co tu hlavně hrozí při nevysušení, jsou plísně..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod Mike » 05 srp 2014, 08:50

Přímotopy neřeš...to je spíš koleda o opačnej extrém. vyndej všechno co saje vodu a dej to uschnout
a) na sluníčko
b) a to hlavně na vítr. Takže vzít gril, mladou (nebo mladýho, jsme na mx-5 foru, že :lol: ), dojet na nějakej kopeček, kde od západu nejsou stromy a udělat si hezký odpoledne:)
Ten proudící vzduch tý vlhkosti sežere víc než přímotop v garáži...to si tam uděláš akorát saunu a místo 99% vlhkosti v interiéru budeš mít 97% všude:))
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod MAXsport » 05 srp 2014, 08:56

Ono tam toho zase tolik neni, sundanej interiér máš za chvilku, vodu vzít hadrem co dobře saje a o zbytek se postará slunce. Sundej i tapece a mrkni, jestli nenachcalo i do dveří, jinak by to mělo bejt OK.
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Pochtli » 05 srp 2014, 11:44

Oddělal jsem oplastování okolo dveří, tím jsem se jakž takž dostal pod koberečky, pomocí houby a vyždímávání se mi podařilo dostat asi maximum vody, co v těch filcech pod koberečkama zůstalo a od včerejška pod filc dávám noviny, který pravidelně měním. A po Brně jezdím s okénky otevřenými dokořán.. Původní plán byl ještě oddělat sedačky, ale to jsem dnes poslal k vodě, neb jsou tam blbý torxy, utažený jak.. a již zmíněným postupem se mi zdá, že je to nejhorší už vyřešené, zbytek snad pomalu "novinováním" doschne :)

Tak mě napadá - jak vlastně řešíte situaci, kdy začnou padat kroupy a vy jste s (jakýmkoliv) autem kdesi venku a přístřešek či les v nedohlednu?
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod Mike » 05 srp 2014, 12:29

...já mám ke každýmu autu k povinnýmu za cca 500,- na rok připojištění proti živlu.
Jinak se mi kroupy na cestě ještě nepřihodily...alespoň ne větší než takovej menší hrášek. A snažim se bouřkám vyhýbat...pořád tak nějak po očku sleduju radar chmi na mobilu a podle toho jedu. Ale to se dá aplikovat když člověk je na vejletě jede kamkoliv a ne někam konkrétně:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...