Poistenie auto na 1/2 roka model v CR.

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Poistenie auto na 1/2 roka model v CR.

Příspěvekod Mike » 10 pro 2014, 17:06

Úřadováním mám na mysli, rušení smlouvy, uzavírání nový...ale to není samozřejmě tak podstatný.
Ale já v podstatě vim, že během toho půlroka stejně vyjedu, tak proč se pak stresovat.
Jasně pro někoho kdo je zvyklej auto v půlce října zavřít a pak vyjet až někdy po dubnu, tak asi jo. Ale já třeba i s miatou aspoň dva krát během zimy se jdu někam klouzat.
Ale to je jedno - chtěl jsem jenom přidat zkušenost kolik je ta úspora u nejvyšší sazby PR.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod m8rinek » 10 pro 2014, 21:43

Jenže právě to běhání na úřad s notama do depozitu odpadá. Stačí zrušit povinné ručení (výpovědní lhůta 3měsíce). Takže v září zrušit pojistku a myslet na to... Berte to jako možnou alternativu... Pozitivum je přepočítání povinka pro čím dál starší vůz ;).
m8rinek

Příspěvekod Jr. » 10 pro 2014, 22:03

A výpověď smlouvy je otázka deseti minut, pokud má člověk k dispozici scan ;). Na druhou stranu chápu argument, a měl jsem to tak také, že občas člověk vyrazí i v zimě. Hlavně když vypadá jako ta loňská...
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Mike » 12 pro 2014, 11:55

Kupříkladu dneska jsem vyrazil s větrem ve vlasech za svitu slunce v osmi nad nulou do práce. Kdybych měl to sezonní tak je pojedu jak s hnojem a nenalítám toho tolik bokem:)
Neví někdo o možnosti toho sezonního, ale třeba jenom na měsíc. Spíš jenom aby byla splněná podmínka povinnýho ručení v případě auta, který se renovuje, ale jednou za půl roku je potřeba s ním někam popojet...
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod SVK_Fox » 13 pro 2014, 01:45

Nemyslim si ze ked sa niekomu nieco nechce tak ej to hned lacnejsie, nic v zlom len ako postreh.
Osobne uvazujem o systeme ktory by bol lacny pohodlny pre vacsinu uzivatelov sezonnych vozov. Trebars sprosto povedane, nalepka zakupena na urcite obdobie. Sposobov je niekolko. Ale vdaka za kazdy dobry napad a vase pripomienky.
V kazdom pripade uplne idealne a velmi napomocne by bolo ak by tu bol niekto z vas pravnik, pozrel sa na konkretny zakon, pripravil by navrh :) ak by sa mu chcelo aj nieco ako dovodovu spravu a dalsie kroky budu nasledovat.
MX-5NB FL, 1.6, 81kW, 2004, Memories III
SVK_Fox

Obrázky: 5

Příspěvekod Raduna MX5 » 09 led 2015, 22:33

PetrH píše:Ok pokud nejezdis vubec, tak nema smysl platit sezonni pojisteni.
Pokud ale vis, ze 5 mesicu v roce nevyjes, tak tim prave odpada to uradovani se znackama a 1000 Kc na rocnim pojistnem neni uz zanedbatelna castka. Navic ja behani na magistrat se znackama absolvovat nechci, takze pro me stejne celorocni pojisteni, jen vyrazne levnejsi.

A ještě nám zvedli poplatek za depozit ze 100Kč na 200Kč. Už tolik neušetřim. Kdybych sezonu sehnal do 2t, šel bych do něj....
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...