no, že nemají předváděčku (jakoukoli nebo i automat) MX5 prodejci, to chápu.....na počet prodaných kusů se to nevyplatí a stav jejich financí jim to v dnešní době zřejmě nedovolí, ale na importu by jí mít měli..... na importu mají jednu v manuálu a zřejmě ji má někdo od nich svěřenou do "osobní péče" a je to asi předváděčka jen na oko a půjčovat ji nechtěj,.... dostat se k ní je těžkej porod.......pořád jsem slyšel, že ji mají od září novináři, ale jediný článek na netu či v časopise ( o TV nemluvím vůbec) jsem s modrou předváděčkou neviděl. Nakonec, když už ji pro mne tlačili z importu čtyři prodejci a bylo jasné, že ji teda moc chci půjčit, tak mi zavolali, když přijela na výměnu oleje do servisu a narychlo mi jí na dvě hodiny půjčili minulý pátek. A automat, o tom prý ani neslyšeli natož aby ho viděli nebo aby mi řekli jak je technicky řešený.
Jak ten automat v MX5 funguje, nevím, ale zjišťuju to.... Mám klasiku automat na Wrangleru Rubiconu a žena tiptronic na audi a to funguje skvěle. A pak ještě R-tronic na R8, tam je robotizovaná převodovka se spojkou a to řadí přesně, rychle, dolů i s meziplynem, ale dost to kope....doufám, že řazení v MX5 bude hladší.... (mimochodem, snažím se R8 prodat, tak kdyby někdo z vás o nějakym bláznu věděl, dejte zprávu
)
Jediná dostupná MX5 a to v manuálu v ČR je v Břeclavi, před dvěma týdny ji přivezli pro zákazníka a nevzal si jí. Je to dvoulitr revolution s recarama v bílý perleti. V sobotu se na ní jedu podívat, ale nevím, jestli to má cenu uspěchat......Zatím se moje koleno nechce vzdát myšlenky na automat........