No já se přiznám, že jsem NAčko parkoval asi tři roky v Libni po Bulovkou (pro nepražáky - nic moc čtvť) a NIKDY jsem s autem nic neměl. Lidi v ulici občas něco "ztratili" - speciálně jeden soused furt chodil a řikal mi:
Jak je možný, že vám s tim autem nikdo nic neudělá? Mě za rok ukradli dvakrát rádio a urvali zrcátko... Asi něco je na tom, že jsou tyhle auta lidem sympatický - a jeden nejmenovaný zakladatel zkrachovalého MX-5 klubu v Čechách říkal - je to dvoumístný a japonský, to nikdo nechce
- Něco na tom je...
NCčko na P10 zaparkuju, přítelkyně je z toho hotová vždycky, ale já zas tak na autě nelpim - co mám dělat, prostě pod barákem garáž nemám, tak se z toho nezbláznim. V létě převažuje chuť jezdit než jí schovávat před světem v garáži na druhým konci města (místo zimního spánku)...Chovám se slušně, tak lidi po městě neseru - beru to jako recept.
Na druhou stranu, jednomu kamarádovi prořízli střechu na Bělohorský dvakrát, podruhý to byla cesta jak se dostat pro rádio... Zaplaťbůh za vestavěný značkový