Dopredu bych asi mel rict, ze mam NB a navic 1.8 (a v 1.6 jsem ani nejel), ale stejne mi to neda
Verim tomu, ze s 1.6 muze byt MX-5 uplne stejne dobre auto a ze ti ten vykon treba muze stacit. Jenze touto logikou bychom se mohli postupne dostat az k nejakemu litrovemu trivalci... Nechci, aby to vyznelo, ze ma volba je ta jedina spravna, ale dovolil bych si nejak shrnout duvody meho vyberu. Budeme-li mluvit v cislech, 1.6 a 1.8 maji naprosto srovnatelne spotreby, spadaji do stejne sazby povinneho ruceni, takze penize ti 1.6 neusetri, snad jen pri nakupu (ale zase se bude pripadne hur prodavat). Co se vykonu tyce, tam je to papirove celkem jasne, nicmene slysel jsem, ze 1.6 jde subjektivne lepe do otacek. Kdyz to mam posoudit s odstupem casu, musim rict, ze i na to moje jezdeni po okreskach mi prijde 1.8 zbytecne slaba
Kdyz jsem to auto koupil, prislo mi jako raketa, a to jsme byl zvykly na vykon sportovni motorky... Ale ted, s odstupem casu, bych byl opravdu rad za nejakeho toho konika navic. A asi nejsem zjevne sam, tech vsemoznych uprav tady je dost... Osobne bych radeji pockal treba i do dalsi vyplaty a priplatil si za 1.8, nez koupit 1.6. Ne ze by to auto bylo kvuli tomu zrale do srotu, ale muze se stat, ze za tyden nebo deset let si to budes vycitat. To zalezi na zvazeni kazdeho, no
Rozhodne tim ale nechci urazit nejakeho spokojeneho majitele 1.6