No druhá věc je že mám obě ruce levé a svoji střechu jsem vyloženě zeslonil.
Jo, přilepil jsem to tam jenom tím tmelem, drží to samo o sobě OK, ale prostě jak jsou tam pak dvě vrstvy vinylu přes sebe tak se to v tom ohybu chová tak jak se to chová a neskládají se hezky spolu jak jsem původně čekal.
Dělal jsem tam pak ještě nějaké zářezy aby tam nevznikaly takové tlaky ale marná snaha, vypadá to teď hrozně a čas od času mi tam skrz to trochu nakape, na což zareaguju tím že pod odchlípnutou záplatu natlačím trochu toho tmelu a je zas na chvíli klid. Přistoupil jsem k tomu tak že střecha je KO a stejně ji mám většinu času zahozenou tak to už moc nehrotím.
Na FB ve fanklubu tuším kdosi tvrdil že to jde nějak svařit, ale nedovedu si představit jakou to pak bude mít životnost.
Dělat to znovu s tím co jsem se naučil tak bych tam nelepil tu záplatu ale jenom ty praskliny vyplnil tím tmelem a čekal co se stane. Vypadalo by to furt hrozně ale určitě ne hůř než teď
Případně by to mohlo jít přišít a pak pomazat tím tmelem, ale fakt bych nechtěl to šít, jednak protože propíchnout ten vinyl bude docela kumšt a druhak proto že se to bude na rámu dělat na pytel.
Mám jenom tuhle fotku, když se dobře koukneš tak uvidíš přesně to místo ohybu kde se to odlupuje. Tam jednou za čas vtlačím trochu toho tmelu a aspoň to pak moc neteče
Taky jsou vidět další fleky od toho tmelu - tam byly regulérní díry a tam ten tmel funguje dobře, nepraská, akorát blbě čumí.
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?