Winie píše:myslim ze by bylo jednodussi zvolit si za své tricka od garage 5 design je uplne super a kvalita shatsu je taky overena.
Sorry, ale neviem, čo by som robil s XL/XXL tričkom, keďže majú iba tieto veľkosti Nehovoriac o tom, že Shatsu a v podstate ani G5 žiadnym spôsobom nereprezentuje toto fórum ("klub")... Hoci dizajn je pekný.
Naposledy upravil whisper dne 31 pro 2012, 13:07, celkově upraveno 1
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.
takze: 1) kukla nebo prilba je uplna blbost, nedokazu si predstavit letni jizdu v kukle natoz v prilbe to tak nekdy na zimni projizdku. Je to sice cool ale prakticnost ?
2) jsem na tom jako krenstik, zajem mam, 2x panske 1x damske + ksiltovky
Já mám do zimy parádní čapku, něktěří jí už viděli...dneska sem si udělal krásnou projížďku, tak sem se vám v tý čepici chtěl vyfotit u mazdy, jenže kamarádovi za jízdy přes auto přeletěl cyklista a bylo po focení...když policajti odjeli, tak už byla tma ale do budoucna fotku určitě slibuju. K tématu: záleží na vzoru a barvách, ale pro nezávazný info - taky bych vzal 2 trička, kšiltovku nechci
já bych triko i mikinu taky na 100% objednal, teda aspon v pripade, ze by to bylo jak bylo receno, forum + znak mazda, miata atd + nick, proste jen naše! a kdybych mohl volit barvu tak triko ruzovy bez limecku a mikina s kapuci v BRG
ja jsem sobe a pritelkyni najezil MX-5 trika od Shatsu, takze v tomto smeru jsme nad miru spokojeni a zaopatreni. Ksiltovku bych ale bral. Nosim cepice porad. Jsem zvedavy na konkretni navrhy.