mysterx888 píše:mam omp corsica 350mm,som spokojeny len neviem ci je to original,mozno este 330mm by bolo tiez fajn.
original sa robi iba cierny/strieborny a vyzera vlastne docela dost inak...
mne osobne pride ako super kup napr momo prototipo ktory sa da dostat k nam pod 200€ relativne pohodlne. Potom su moznosti ako Luisi ktore su lacne a slusna kvalita.
Pre mna jednoznacne najlepsi volant ale stale ostava Nardi Deep corn 350mm ktory aj mam. Páči sa mi aj Personal Grinta, ale, ale... OMP mi napr corsica sa mi napr vizualne paci ale z nejakeho dovodu mi nevyhovuje tak ako nardi co sa gripu tyka (mozno Superleggero by sa mi pacil viac). Taky detsky sen je asi Key`s racing
rozhodne odporucam semiš, aj ked treba počítať s tým že po roku používania nebude vyzerať uplne super, da sa to vsak niekolko krat umyt a potom precalunit, napr. do alcantary ktora vydrzi urcite viac ako semis. Vzdy je to vsak o tom ci zvyknes sadnut do auta po tom ako vymenis prevodovku so spinavymi rukami a podobne, alebo nie...Za mna je odsadeny volant a znizenie posedu uplna nutnost v miate a je uplne jedno ci mas 170 alebo 190cm.
a este mala rada na zaver, na anglickom ebayi sa vala kopa krasny retro volantov, nardi, personal, momo, luisi atd. staci len hladat a da sa ulovit velmi pekne kusky za par korun a potom uz ich len v pripade chuti poslat do volantechu na precalunenie a mas novy volant