Povinné ručení

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Povinné ručení

Příspěvekod vojtiiisek » 24 dub 2015, 11:24

Veet píše:Omluvám se, platím 4 727 Kč ročně. Od města bydlím 6 km a je mi 20 let, ale pojistitel je tatínek :D A to ještě zdražuje, že je jiný pojistitel a vlastník. Mám ale jen 1.6, r.v. 2002 a hodnotu auta jsem udal 100 000 Kč, tohle všechno se do ceny pojistky promítne.

Dodatek: Spoluúčast 5 tis. nebo 5%. A proplácejí pojistku, dle faktury ze servisu.

Já mám aktuálně na NBFL 2003, Allianz 70m/70m, s odcizením vozidla do ceny 100k. Je mi 26let a platím 4250,- s tím že se udělala menší finta pro snížení ceny ale je to pojistka přímo na mě ;) bydliště mám vesnici 7km od Brna, ale myslím si že to nehraje velkou roli.

EDIT: taky 1,6, 81kw ;)
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Re: Povinné ručení

Příspěvekod evlo » 26 dub 2015, 22:23

TeeJay píše:Bydliště má vliv, ale spíš menší.
Na vesnici kde jsem bydlel 1600 v Praze 3000, tak ti nevim.

veet: co udas za hodnotu auta je jedno, krom GAP, kde se to bere podle faktury, ale to jsem mel taky jen 3 roky od novyho.

MIKE: na stare v8 jsem mel take csobpoj, bezkonkurencne nej cena.

Jinak docela zajimave ceny hav na ferrari - si to spocitejte, ja o tom uvazoval do doby nez jsem to videl, pak me presla chut.
evlo

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...