Odcizené auto

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Odcizené auto

Příspěvekod Henges » 13 úno 2013, 12:08

Tech starsich imobilizeru je vicero. Bratr mel treba na s13 kalkulacku kde musel pred startem vytukat kod :-)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod whisper » 13 úno 2013, 12:39

birda píše:Ale nějakej alarm co by hlídal i interiér a byl by spojenej s dálkovym ovládánim by se mi celkem líbil.

Ja mám Magicar (a určite sú aj iné alarmy s rovnakými funkciami):
- diaľkové ovládanie zamykania, štartovania, spustenie alarmu
- okrem otrasového snímača stráži aj interiér (treba dokúpiť mikrovlnný senzor)
- obsahuje pager, ktorý upozorní na pritomnosť pohybu pri aute, alebo spustenie alarmu
- dokážeš odomnkúť auto v prípade núdze aj bez diaľkového ovládača
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod MAXsport » 22 úno 2013, 09:59

Tak jak to vypadá s oranžádou? :)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Sniperererer » 22 úno 2013, 15:47

MAXsport píše:Tak jak to vypadá s oranžádou? :)

Zaúřadoval úřední šiml a musím ještě dodělat nějaký dementní papírování, než mi dovolí si pro ní zajet... uaaaa! Ale vypadá to, že příští týden to asi propukne ;)
Sniperererer

Příspěvekod Sniperererer » 05 říj 2013, 13:17

Čus,

zatím jen ve stručnosti, protože jsem nas*anej až na půdu, až se uklidním, tak se rozepíšu víc...

Mazďuch je konečně doma. Ano, po skoro deseti měsících. Včera jsem pro ní byl na Slovensko a když vám řeknu, že dřív jsem si jí vyzvednout NEMOHL A TO NE ZE SVÉ VINY, tak asi tušíte, proč jsem tak nasrán. Ale abych zmínil tu největší včerejší zajímavost - jel jsem pro ní s tím, že klíček se nakonec u zlodějů našel - informace přímo od PČR. Dojedu do Trenčína, domáhám se auta. To zde je a to v dobrém stavu (naštěstí se o ní hezky starali), nicméně klíček ne. Táži se, kde je chyba. Odpověď mě dostala - klíček od zlodějů dostali, ti nicméně byli 24.6. (!!!) vyhoštěni ze Slovenska (do Moldávie a na Ukrajinu) a jaksi se stalo, že klíček jim při vyhoštění vrátili s osobními věcmi...

Nemám slov, jdu se uklidňovat vrtáním-se v miatce...
Sniperererer

Příspěvekod LordJames » 05 říj 2013, 15:47

No ty vole bordel...za chvili si pro ni prijede nejakej dalsi cikan, nebo v horsim pripade necha udelat kopii cely familii a ty se sem budou jezdit na dovolenou s tim, ze nemusej shanet autopujcovnu...to je tak na to pozadovat na policii proplaceni vymeny zamku...
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Henges » 05 říj 2013, 19:43

Lol tak to je promin že to píšu ale až vtipný :D To jsou kreténi až by jeden brečel. Aspon že je teda konečně doma, škoda že už je zima užiješ si ji jen chvilku. Aspon ji dáš přes zimu do pucu ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Mike » 23 říj 2013, 11:59

Jak píše Jameson, jednoznačně chtít nechat proplatit výměnu zámku a spínačky :!:
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Sniperererer » 26 lis 2013, 11:02

Tak po delší době menší update, bohužel ne zrovna pozitivní, právě naopak...

Podařilo se mi vyměnit s menší pomocí a radami nakonec všechny zámky, spínačku i řídící jednotky, nejdřív mazďucha sice točila startérem, ale ani si neškytla, pak jsem objevil šílenou korozi na kontaktech u zapalovacích kabelů (fakt humus, přes milimetr tlustýho světlemodrýho nánosu nebyl ani vidět kov a když jsem to odstraňoval, kov praskal a lámal se jak sušenky), tak jsem koupil nové (opět NGK dle dobré tradice) a juchajdá, mazďucha po menším přemlouvání a prskání naskočila a i když ze startu vrčela dost šíleně (po deseti měsících se není co divit), tak nakonec vyškytala všechny pavouky a konečně jsem si dal jednu okružní cestu nahovado bez technický po sídliští... krásný, nádherný pocit po tak dlouhé době jet zase v té svojí potvoře, i přes tehdy nepříjemných pět stupňů nad nulou jsem si to kurevsky užil a hned začal plánovat, jak udělám todle a támdleto a jak hned zajedu vyměnit čepy, atd...

Radoval jsem se dost předčasně, protože při příští menší pařbě v Brně mi díky demenci jedné kamarádky a jejího spoludementa ukradli sako, ve kterém kromě šrajtofle (tzn. všechny doklady, peníze, kreditky...), klíčů od baráku šlohli i jedinej nyní existující klíč od mazďuchy... Mojí nasranost a smutek si dovedete asi živě pŕedstavit. To si tak člověk říká, že už těch problémů bylo dost a hle, nebylo...

Mazďucha je tedy zakonzervovaná pod plachtama na zahradě a nevím, jestli do jara najdu dost sil a prostředků se do toho zase pustit... Každopádně můžete očekávat, že zanedlouho tu budu zase řešit co s klíčema/zámkama, atd...
Sniperererer

Příspěvekod kousmen » 26 lis 2013, 11:13

Hlavně, že ti s ní znova neodjeli do pryč. Ale máš teda výjimečnej pech, to se musí nechat...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...