MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod PavelS » 24 bře 2013, 19:29

seatik píše:vidis Pavle,jak si pamatuju tvoji krasku? Cim ted jezdis,nevezmes si ji zpet? :-)

Ostuda naopak - si nejsi jistej, přitom ty fotky všechny tu jsou! :D :D :)

Moje DD je v podpisu... :)

To víš že bych jí bral všema deseti...ale od loňska se změnilo akorát to, že se mi podařilo úspěšně přefinancovat byt a teď se pár let ještě budu probírat z několika let placení 25ti táců měsíčně :D
PavelS

Příspěvekod ZIZU » 25 bře 2013, 09:13

http://auto.bazos.cz/inzerat/22963984/M ... P-STAV.php

inzerat plati jen do prodeje toho zminovaneho nccka PavlaS ;)
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod margo » 25 bře 2013, 10:52

Mike píše:No to mám:)
Ale mezi mx-5, 924 a 944 turbo. Obyč 944 ne. Všechny ty auta mají společný to, že jsou strašně rychlý a jistý v zatáčkách. Pro mě největší nevýhoda Porsche (krom 924) jsou náklady na servis. Ta auta jsem obecně dost spolehlivá, jako miaty, ale když je něco potřeba ať už z důvodu pravidelnýho servisu, nehody nebo že něco prostě umře, tak shánět věci a servismana na miatu je radost. Na turbo utrpění. Neplatí to ale pro 924, tam je skoro všechno krom karoserie k nalezení na vrakovišti s golfama. Výhoda Porsche oproti miatě (pro mě) je kvalita a design interiéru evropskýho prestižního auta z osmdesátejch let a ten je pro mě nenahraditelnej.
A ještě jedna věc: hodně Porsche lidí má dojem, že ty jejich auta jsou jenom na leštění a neumí je vzít pod krkem a jít se v partě projet, což u miaty fakt problém není:D

ja si prave rikal ze vzhledem k nakladum by 924 byla lepsi, prodava se jedna za 100tis s bodykitem 944, je docela pekna, ale me osoben provedeni toho bodykitu nesedlo. a co se jizdy tyce, me se v MX5 jelo proste lip:-)
margo

Příspěvekod Žigi » 26 bře 2013, 19:34

Pánové nevíte někdo něco o téhle Mazdě? http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list

Má etiketu Czech MX5 owner klubu, kde je i na hlavní fotce stránek, tak by jí někdo mohl znát.

Byla bouraná,a mě by nejlíp zajímalo jak moc. Nebo někdo kdo to auto zná, nechce se rozepisovat a jednoduše ho doporučí nebo nedoporučí, protože ví oč za tu dobu co v čechách je jde.

Byl jsem se na ní podívat, a auto ok,ale papíry strašnej bordel. Rok, výkon,vše nesmysl. Tam se bojím nejvíc problémů.

Tuzing interier a podobně, to už bych si doladil.

Jestli k ní cokoli víte,budu rád za každou informaci. Díky !
Žigi

Příspěvekod Winie » 26 bře 2013, 20:34

pokud nekdo budete schanet NA, tak kamarad bude prodavat cervenou 1,6 v plny nalozi. vcetne tempomatu a myslim ze i vyhrevu sedacek :) cenu zatim nevim, ale mezi ty nejlevnejsi patrit urcite nebude. Ma udelanej kompletne podvozek a je bez koroze
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod hroche » 27 bře 2013, 10:05

na podzim jsem chtěl tohle NA koupit ale s majitelem jsme se nedohodli. Tenkrát říkal že má na prodej i NCčko
viz odkaz http://www.sportovnivozy.cz/33913-mazda-mx-5-nc-20-camel
a říkal že si nechá tu kterou neprodá. Je vidět že NAčko mu víc přirostlo k srdci protože inzerát na jeho prodej už stáhl
Přílohy
shl_img_3649.jpg
shl_img_3514.jpg
hroche

Příspěvekod VojtaS » 29 bře 2013, 13:47

1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange
VojtaS

Obrázky: 2

Příspěvekod LordJames » 29 bře 2013, 13:53

Jeste okouknout spodek a obvykly rzi milovany mista, ale vypada zajimave a ferova cena, ma jen jednu chybu...neni to NAcko :-D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod peetrys » 29 bře 2013, 15:04

LordJames píše:Jeste okouknout spodek a obvykly rzi milovany mista, ale vypada zajimave a ferova cena, ma jen jednu chybu...neni to NAcko :-D

Hmm, hádej, proč nechce aby se mu telefonovalo :o)
je: MX-5 NCFL 2.0 Revolution PRHT, Crystal White Pearl, Recaro, Bilstein
bylo: NBFL Sportive 1.8
bylo: NB 1.6
---------------------------------
http://djp.rajce.idnes.cz/
peetrys

Příspěvekod kousmen » 29 bře 2013, 15:25

To jsou zase kydy... Stála by za obhlídnutí. Vypadá to, že stačí vyměnit koberce, kola, přeleštit světla a je z ní krasavice... Jenom to překrásná a luxusní mě v tom inzerátu trochu dráždí. :lol:
Invisible Ride
kousmen

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...