seatik píše:vidis Pavle,jak si pamatuju tvoji krasku? Cim ted jezdis,nevezmes si ji zpet?
Mike píše:No to mám:)
Ale mezi mx-5, 924 a 944 turbo. Obyč 944 ne. Všechny ty auta mají společný to, že jsou strašně rychlý a jistý v zatáčkách. Pro mě největší nevýhoda Porsche (krom 924) jsou náklady na servis. Ta auta jsem obecně dost spolehlivá, jako miaty, ale když je něco potřeba ať už z důvodu pravidelnýho servisu, nehody nebo že něco prostě umře, tak shánět věci a servismana na miatu je radost. Na turbo utrpění. Neplatí to ale pro 924, tam je skoro všechno krom karoserie k nalezení na vrakovišti s golfama. Výhoda Porsche oproti miatě (pro mě) je kvalita a design interiéru evropskýho prestižního auta z osmdesátejch let a ten je pro mě nenahraditelnej.
A ještě jedna věc: hodně Porsche lidí má dojem, že ty jejich auta jsou jenom na leštění a neumí je vzít pod krkem a jít se v partě projet, což u miaty fakt problém není:D
LordJames píše:Jeste okouknout spodek a obvykly rzi milovany mista, ale vypada zajimave a ferova cena, ma jen jednu chybu...neni to NAcko
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků