Opráším tohle postarší téma.
V autě poslouchám hlavně muziku, která šlape. Obecně mám obrovský záběr a prakticky v každém hudebním stylu si dokážu najít to své, nejsem omezen žánry (hudbu miluju a bez ní si nedovedu svůj život představit). Ale nejvíc se mi osvědčují dvě věci - technický/progresivní metal a hip-hop. Šuplík u spolujezdce v autě tedy obsahuje například mixy s kapelami jako Gorod, Blotted Science, Intronaut, Obscura, Pavor, Augury, Atheist, Cynic, CHON, Devin Townsend, Animals as Leaders či Exivious. A naproti tomu jsou tam výběry old school rapových projektů jako Wu Tang Clan (včetně sólo alb jeho jednotlivých členů), Gravediggaz, Cypress Hill, Control Machete, DJ Premier, M.O.P., KRS One, Mad Cap, Lootpack, De La Soul, The Roots, Us 3 anebo Beastie Boys. Do budoucna plánuji autokolekci rozšířit i o pár setů kvalitní taneční muziky, zejména té "polámané" (drum and bass, jungle, breakbeat, triphop). Co je zajímavé - má další láska, klasický i moderní jazz a fusion - mě v autě příliš nebaví. Tohle si radši poslechnu v klidu doma, ideálně do studiových sluchátek a se sklenkou dobrého vína v ruce. Co je v autě tvrdě zapovězeno, je česká komerční scéna. Zejména pak agrometal a podobné řachandy. Naopak třeba již zmiňovaného Kata (Prago Union) či skvělý slovenský projekt Modré Hory bych v audiosystému bez problémů akceptoval. Plytký mainstream má naopak v autě ban...
A co vy ostatní? Pochlubte se, rád se obohatím!!!