Magnum_no píše:tak sem přidám nějaké mé zkušenosti NB 1.8 10th limitka..... Praha - Most 4xjízda 10min Most - Praha = plná nádrž v háji včera tankováno za 500,- nějakých 16litrů najeto 124km a znova na benzince ale je v tom strahov + bokovačka kde to jdeomezovač nebyl vyjímkou pak Výlet Praha Ruzyň - Křivoklát což bylo okreskové ježdění i kochačka před tím natankována plná do cvaknutí pistole po návratu z výletu najeto přesně 99.7km dotankováno do cvaknutí a vtěsnal jsem tam 7.65l paliva - spokojenost, 4 dny zpět výlet Praha Ruzyň - Slapy opět před tanknuto do plne po návratu najeto 97.6 po doplnění opět docvaknutí ukazoval stojan 5.8l ale to byla fakt kochačka do 110km/h stantartně jezdím po městě za slunce na 1L /10Km za mokra to moc nepočítám
Tommy014 píše:Magnum_no píše:tak sem přidám nějaké mé zkušenosti NB 1.8 10th limitka..... Praha - Most 4xjízda 10min Most - Praha = plná nádrž v háji včera tankováno za 500,- nějakých 16litrů najeto 124km a znova na benzince ale je v tom strahov + bokovačka kde to jdeomezovač nebyl vyjímkou pak Výlet Praha Ruzyň - Křivoklát což bylo okreskové ježdění i kochačka před tím natankována plná do cvaknutí pistole po návratu z výletu najeto přesně 99.7km dotankováno do cvaknutí a vtěsnal jsem tam 7.65l paliva - spokojenost, 4 dny zpět výlet Praha Ruzyň - Slapy opět před tanknuto do plne po návratu najeto 97.6 po doplnění opět docvaknutí ukazoval stojan 5.8l ale to byla fakt kochačka do 110km/h stantartně jezdím po městě za slunce na 1L /10Km za mokra to moc nepočítám
HH je mi to jasné, za mokra se mění důležité proměnné...neboli počet kruháků a křižovatek
Ok, tak kdyz tomu rikas po praze, tak to pak jo, to me i ten ctyrligtr zral do 6Smolda píše:evlo píše:Nechápu jak po Praze někdo dokáže. Benzínem jezdit za min než 12, fake, nevěřím
90% mých cest po Praze je po okruhu a strakonický mimo špičku, takže bez kolon konstantní rychlostí.Jediný místo, kde občas popojíždim, je z Dejvic na Suchdol. Po Praze jezdim naopak za míň než na okreskách. Nevim, co je na tom fake nebo nepochopitelnýho....
Stone7558 píše:ta poznámka s tím výfukem je fakt trefná, kdyby se ve 4 tis tak krásně nerozezpívala, tak bych těch 4 tis nepřekračoval prakticky vůbec..takhle je 4tis startovní pozice takže rada na závěr jezdit za sucha, výletně, nudné rovinaté okresky, s nataženou střechou, sériovým vejfukem a přítelkou a 8 čka by mohla padnout
Stone7558 píše:mě stačí i odraz zvuku od svodidel ale každej tunel, podmostí apod tam musí dvojec a hezky k omezovači anb když je zvuk návykovější jak rychlost a zrychlení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 80 návštevníků