MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod LordJames » 24 dub 2014, 18:16

kopac píše:No určitě je lepší koupit auto už s torsenem,většinou se to vyplatí.

pro příklad koupíš 1,6 za 90k + cca 8-10k dáš za torsen, nebo můžeš rovnou koupit 1,8 s torsenem za cca 110k, to se myslím určitě vyplatí, pokud jsou ty auta v +- stejném stavu.

viz můj případ, koupil jsme NA 1,6 a teď postupně dokupuju lepší věci a zrovna torsen mě stál tolik co 1/4 auta...to jsem se docela pousmal.

jinak potvrzuju, včechny NB maji velký skříně, do kterejch se "jen" dá vlastní diff.

Jenze o tom to prave je...koupis auto a potom do nej cpes penize a prichazis na to, co by si potreboval a co by se ti libilo. Za me je teda lepsi koupit levnejsi auto a postupne do nej neco vrazet, protoze uz od zacatku jezdis, szivas se s autem, vis, co si muzes dovolit a muzes posoudit kolik ti toho jaka zmena na aute prinesla.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod kopac » 24 dub 2014, 19:58

Tak samo, ja v době koupě (ani teď) bych neměl na to dát 100k+ za nějaký pěkný NA a stejně bych do něj sypal dál...

Já to spíš pochopil, že chce koupit auto a neležet pod tim každou chvili a něco "tunit"
kopac

Obrázky: 2

Příspěvekod PetrH » 24 dub 2014, 20:12

Koupil bych tu 1.6, co nabizi VojtaS, je zachovala, neni to past na penize a pripadny samosvor se ti cenove vejde do toho, co bys dal za 1.8.
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod Apache » 25 dub 2014, 10:09

kopac píše:...Já to spíš pochopil, že chce koupit auto a neležet pod tim každou chvili a něco "tunit"

Přesně tak, já nejsem mechanik, nemám nářadí a mám panelékovou garáž kam se sotva vejde to auto. Né že bych do toho neprokoukl rád a pracoval na tom, lákalo by mě to moc - ale nemám ani nikoho známýho, ke komu bych třeba zajel a kdo by mi pomohl. Čili jakákoliv dodělávka se pro mě prodražuje i o cenu práce. Ale do těhle vod jsem uplně nechtěl jít. Každopádně díky všem za věcné příspěvky! Myslím, že podnětů k rozmyšlení jsem dostal dost :) .
Apache

Příspěvekod Vavris » 25 dub 2014, 12:24

back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod spoofan » 25 dub 2014, 12:32

Trosku tady ozivim stary inzerat: http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice
Nevi o tom aute nekdo neco? Nebyl se nekdo z vas na nej podivat? Akroat vim, ze nekdo tady psal, ze to ma/mel kluk z uciliste a pry se o ni celkem staral. Podvozek TA technix asi neni uplne nejlepsi, tak by holt sel casem jiny. Jde mi spis o celkovy stav: rez, motor,...
Diky
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Apache » 25 dub 2014, 13:36

Vavris: Toho na bazoši jsem si dneska všiml a docela mě to zaujalo, jenže si myslím, že dřív než splašim extra $$ tak bude pryč :D Jinak tady na fóru ještě je starší inzerát, když se prodávala i vloni. Barvu mají holky krásnou, ale ve výsledku stejně, pro mě je to nad rozpočet a přitom v kůži sedím nerad a klima, výhřev a podobný srandy jsou pro mě jen zbytečná váha navíc :(
Apache

Příspěvekod MXfanda » 25 dub 2014, 14:27

Vavris píše:teď jsou na prodej dva hezcí šmoulové...

http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list

Na tuhle šmoulinku jsem se byl podívat a nedoporučuji jak auto tak ani bazar :!: Neochota, nikdo nic neví a auto bylo pravděpodobně i bouraný, bo má špatně slícovaný přední blatník a neodborně přestříkaný že jsou tam kapky barvy, na lemech rámu kolem okna hrbolky a někde už to i rezne ( i tam, kde to bylo přestříkaný).

Pak jsem chtěl ještě vidět NC 2.0 co mají taky v nabídce http://www.autocentrumkral.cz/?page=car ... id=247889# auto tam nebylo, nikdo z prodavačů o tom autě nic nevěděl a když jsem se po několika pokusech dovolal majiteli bazaru, tak mně řekl že auto je teprve v Německu a čeká na dovoz :?: Přitom na webu mají fotky kde to auto stojí přímo venku u bazaru v Dobelicích. Prostě si vymýšlel. No hrůza, takový lidi by neměli vůbec podnikat :shock:
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod mvrlik » 25 dub 2014, 17:17

spoofan píše:Trosku tady ozivim stary inzerat: http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice
Nevi o tom aute nekdo neco? Nebyl se nekdo z vas na nej podivat? Akroat vim, ze nekdo tady psal, ze to ma/mel kluk z uciliste a pry se o ni celkem staral. Podvozek TA technix asi neni uplne nejlepsi, tak by holt sel casem jiny. Jde mi spis o celkovy stav: rez, motor,...
Diky

Ja jsem ji videl. Podvozek je nic moc, praskly predni naraznik a par dalsich sramu, jinak asi OK, dle majitele byla komplet prorezla, coz pry vyresil, ale moc jsem kvalitu nezkoumal. Za tu cenu bych se na ni asi zajel podivat...
mvrlik

Příspěvekod spoofan » 25 dub 2014, 17:40

Diky za info. Prave jsem doufal, ze nekdo zkoumal, jak dobre je to vyvarene. To, ze podvozek neni nic extra jsem vedel (ta technix :roll: ), dle fotek a videa jsem i dohledal, ze byla evidentne tuknuta na predek (praskla potkavacka), ale o narazniku jsem nevedel.
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...