MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod cavan » 15 kvě 2014, 09:52

spoofan píše:Andrew: tak proto mi nepise, protoze si pise s tebou :D
Prorezle lemy ma napsane i v inzeratu, podbehy by pry mely byt ok. Kamos mi rikal, ze komplet vyvareni prohnilych prahu, prip. i lemu, s lakem kolem 10tis Kc. Neumim ale posoudit, jestli by to byla cena i za tuhle opravu. Tezko to asi nekdo rekne presne, protoze to muze vypadat vevnitr divoce.
Jinak krome zrcatka pise jeste v inzeratu, ze je praskle plastove okno v softtopu. Taky je tam napsano ze krome kapoty jsou snad skrable i dvere, jestli si dobre pamatuju. Uplne nechapu, jak mysli ty sady kol, jestli k tomu fakt prodava 3x4 kola?

ja som daval vyvarat prahy asi pred mesiacom a oba ma vysli spolu 70€ a to mi este aj striekal dutiny.. plus lakovanie do farby. tam neviem povedat cenu lebo mi lakoval viac veci, ale urcite to nebolo viac ako 150€ ;)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod MXfanda » 15 kvě 2014, 12:46

buteo píše:
Vavris píše:
MXfanda píše:Jedna "dle fotek zachovalá" Amerika s dvojlaufem za pěknou cenu :) http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... autoprokop
Nebyl jsem se na ní podívat, ale mluvil jsem s bazarníkem a má prý KO spojku a posledních XX let ji vlastní nějaký "starší pán", který prý je ochotný i něco ještě slevit ;)

P.S. r. 89 - tak to má letos 25. narozeniny :D

nechce se někomu okolo žďáru omrknout tuto? :mrgreen:

... dvojlauf pryč

Proč dvojlauf pryč? Dobové "úpravy" jsou při atestaci povoleny :lol:
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod Doli » 15 kvě 2014, 15:20

martin_71 píše:
Mikerc píše:Je to podle roku, takže jeho 1991 klidně eko 10 000 mohla mít.

Je to podle emisni normy, ale NA podle me vzdy plnilo minimalne Euro1, takze tech 10k se mi nezda oduvodnenych, tolik se platilo v roce 2012 za auto, ktere neplnilo ani E1. Za E1 byla sazba 5k, za E2 (pozdejsi NAcka - muj pripad) 3k. Tusim, ze je to porad stejne.

Tak sem se o to malinko zajímal, zaleží co je napsaný v techničáku. Já tam mám emisní normu 89/491, takže euro 0 poplatek 10000 kč.
Doli

Obrázky: 9

Příspěvekod IvanGS » 15 kvě 2014, 15:32

MX Fanda - červenou NA z roku 1989 a poprvé registrovanou v USA měla Věra Vostrá, tohle asi nebude ona, ale zajímavá shoda...
Nejkrásnější NBFL na světě!
IvanGS

Příspěvekod MXfanda » 15 kvě 2014, 16:28

IvanGS : zajímavá shoda ;)

http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... autoprokop

Můj názor je ten, že pokud má udělanou kastli a celolak ( což podle fotek vypadá že jo ) + nová střecha, sedačky jak nový, interiér zachovalý a motor není KO, tak je cena +-60.000 s ekovýpalným za 1.6 NA r. 89 v tomhle stavu velmi dobrá. Ale chce to vidět naživo a projet, ovšem bez spojky to asi nepůjde 8-)
MXfanda

Obrázky: 64

Příspěvekod Apache » 15 kvě 2014, 17:09

Nebyl se nějaký Plzeňák podívat na http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list ?
Apache

Příspěvekod AndrewG » 15 kvě 2014, 18:31

spoofan píše:To uz tam unho budem nasackovany :D

že som sem ja niečo daval... :D
a Cavan potom ťa budem kontaktovať keď sa konečne dožijem ohladne tych prahov, kedže nech to bude akekoľvek NA tak tie prahy asi bude treba robiť, tak ďakujem za info :)
AndrewG

Příspěvekod tohico » 15 kvě 2014, 19:16

mastercs999 píše:V nějakým manualu jsem myslím našel šrouby kterými se regulují mezeri mezi částmi kapoty. Bylo tam i napsaný kolik kde má bejt.

Koukám do manuálu a je to tu. Díky :)

Apache píše:Jestli je v Praze tak ti tam můžu dojít, ale taky nejsem člověk, co by zhodnotil karosařinu, takže ti moc platný nebudu ;)

EDIT: Nebude stejně tenhle lepší volba? Na tom z ESA je zajímavej jen ten nájezd... http://auto.bazos.cz/inzerat/34865095/M ... hoenix.php

Díky za nabídku. Jestli tam zůstane přes víkend, tak bych tam klidně zajel sám. Jsem docela zvědav na ten stav.

Ta z Brna se mi líbí, je to vlastní dovoz a vše odpovídá sérii, narozdíl od té z Auto ESA (dát ty věci zpět bude stejně stát 13-20k). Bojím se tam ale těch 140 tkm, a to zejména v kombinaci s touto cenou. Vyhlížím spíše něco kolem 100 tkm +-20 tkm, či s odpovídajícím stavem. Což z Německa včetně dovozu a všeho okolo do 140k takový problém není. Jinak ten prodejce vypadá velmi solidně, komunikace po mailu je s ním upřímná a na úrovni. Poměrně vzácnost při nákupu auta, co jsem zjistil.

IvanGS píše:Tohico - známý si vloni kupoval v BMW funglovku pětkového kombíka v plné výbavě, úžasné auto, snad za 2 miliony, možná víc a nestejné mezery byly už na novém autě. To bych vraždil... :o.

Huh, to bych nečekal u takového auta už vůbec. Maximálně třeba u Dacie, že bude mít volnější kontrolu jakosti, tam by se to dalo pochopit.
tohico

Příspěvekod PetrH » 15 kvě 2014, 19:22

Apache píše:Nebyl se nějaký Plzeňák podívat na http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list ?

Nevypada spatne, jen nam nesedi ten pocet mist: 5 :o :lol:
PetrH

Obrázky: 1

Příspěvekod Apache » 15 kvě 2014, 19:46

PetrH píše:Nevypada spatne, jen nam nesedi ten pocet mist: 5 :o :lol:

:lol: Ani jsem si nevšiml. To "nevypadá špatně" soudíš podle fotek nebo jsi jí viděl? :)

Btw co a kde je tohle?
Obrázek
Nějaký aftermarket vyhřívání řidičovy sedačky či co?

tohico píše:Díky za nabídku. Jestli tam zůstane přes víkend, tak bych tam klidně zajel sám. Jsem docela zvědav na ten stav.

Ta z Brna se mi líbí, je to vlastní dovoz a vše odpovídá sérii, narozdíl od té z Auto ESA (dát ty věci zpět bude stejně stát 13-20k). Bojím se tam ale těch 140 tkm, a to zejména v kombinaci s touto cenou. Vyhlížím spíše něco kolem 100 tkm +-20 tkm, či s odpovídajícím stavem. Což z Německa včetně dovozu a všeho okolo do 140k takový problém není. Jinak ten prodejce vypadá velmi solidně, komunikace po mailu je s ním upřímná a na úrovni. Poměrně vzácnost při nákupu auta, co jsem zjistil.

Můžeš mi prosím vysvětlit tvoje důvody pro ty kilometry? Teď nerýpu ;) Myslíš, že by pán z Brna něco neslevil? Mně přijde teda lepší pěknej stav od solidního majitele než ztuzenej nabořenej kousek z bazaru, byť s 40tkm...
Apache

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...