MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Dawe » 02 črc 2014, 21:56

Co rikate na tuhle?

http://www.sportovnivozy.cz/56744-mazda ... port-nitra

Neni ta cena prilis vysoka na ten najezd?
NC 2.0 PRHT
Dawe

Příspěvekod Pochtli » 03 črc 2014, 11:19

Přiznejte se, kdopak si tu zelenou koupil na díly??
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod teamwhd » 03 črc 2014, 11:54

[quote="Dawe"]

To už bych šel radši do týhle ne?

http://home.mobile.de/AUTOHAUSMEYERGMBH ... _196253794
teamwhd

Příspěvekod ZIZU » 06 črc 2014, 02:07

Apache píše:Neblázni, já to nekupuju :D A i tak jsem si té pověsti vědom ;) Přeju panu Královi hodně štěstí s cenou atakující NC když i o 20 tisíc levnější zdejší BRG se prodává jak dlouho :D

Vím o tomhle prispěvku už dlouho, ale reaguju až teď, protože jsem sám nevěděl, jak to dopadne a nakonec jsem mazdu neprodal a nechal si ji. Musím ale říct, že trh v Česku není tak úplne mrtvý. Ve chvíli, kdy začala sezona se mi začali ozývat lidé. Za tu dobu se mi jich ozvalo cca 10 s tim, že tak 4 to mysleli opravdu vážně. Hned první pán si měl pro auto přijet někdy cca před dvěma měsíci ve středu, ale v úterý večer mi napsal mail, že z toho nic nebude. Druhý pán, mě poprosil o čekáni cca 14 dnů, já jsem mu vyhověl a on to bohužel nebo spíš bohudik tak protahoval, až z toho nic nebylo. Během té doby, mi volali další 3 vážní zajemci, jeden dokonce chtěl hned skočit na motorku a přeskočit ho, ale mně se tohle příčí, takže jsem mu nevyhověl a ve finále jsem asi rád. Během čekání na pána, které se nakonec protáhlo na tři týdny, jsem si uvědomil, že se srdcem nedokážu svojí mx5 vzdát ikdyž by to bylo rozumný, ptž s mým nájezdem cca 3000km/ročně mě vzhledem k pojištění a ostatním nákladům stojí každý km cca...no radši to ani nepočítam :D takže jsem si řekl, že pokud si pro ni pán nepřijede, tak si ji ještě minimálně rok nechám. Mx5 jsem se nechtěl vzdát úplně, během čekání jsem se byl v budějovicích podívat na tohle NA http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice není to leštěnka, ale hrozně mě chytla je fakt zajímavá, má pro mě takový undergroundový sex appeal, co se týče rzi, motoru, podvozku, převodovky, tak se mi všechno zdálo v pořádku, jen je prostě obouchaná, ale nijak hrozně, prostě lak není jak z výrobní linky. Případný zájemce se určitě domluví na velice příjemné ceně a to tak, že jsem chvíli i přemýšlel o sestřičce :) Pro mě by to byla ideální mx5, za málo peněz a hlavně na blbnutí, to byl taky největší důvod, proč jsem o prodeji začal uvažovat, abych mohl mx5 užívat bez nějaké kontrolky v hlavě, jen se prostě nedokážu vzdát svojí maggie. :D

Tenhle dlouhej a vlastně úplně zbytečnej příspěvek píšu jen proto, že i v ČR jsou lidé, kteří jsou ochotný utratit za mx5 poměrně dost peněz, pokud tomu její stav odpovídá :)
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 06 črc 2014, 06:40

No, z těch neuskutecnenych obchodů to ale tezko poznas... :)
PavelS

Příspěvekod Apache » 06 črc 2014, 10:06

ZIZU píše:
Apache píše:Neblázni, já to nekupuju :D A i tak jsem si té pověsti vědom ;) Přeju panu Královi hodně štěstí s cenou atakující NC když i o 20 tisíc levnější zdejší BRG se prodává jak dlouho :D

Vím o tomhle prispěvku už dlouho, ale reaguju až teď, protože jsem sám nevěděl, jak to dopadne a nakonec jsem mazdu neprodal a nechal si ji. ... Mx5 jsem se nechtěl vzdát úplně, během čekání jsem se byl v budějovicích podívat na tohle NA http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice není to leštěnka, ale hrozně mě chytla je fakt zajímavá, má pro mě takový undergroundový sex appeal, co se týče rzi, motoru, podvozku, převodovky, tak se mi všechno zdálo v pořádku, jen je prostě obouchaná, ale nijak hrozně, prostě lak není jak z výrobní linky. Případný zájemce se určitě domluví na velice příjemné ceně a to tak, že jsem chvíli i přemýšlel o sestřičce :) Pro mě by to byla ideální mx5, za málo peněz a hlavně na blbnutí, to byl taky největší důvod, proč jsem o prodeji začal uvažovat, abych mohl mx5 užívat bez nějaké kontrolky v hlavě, jen se prostě nedokážu vzdát svojí maggie. :D

Tenhle dlouhej a vlastně úplně zbytečnej příspěvek píšu jen proto, že i v ČR jsou lidé, kteří jsou ochotný utratit za mx5 poměrně dost peněz, pokud tomu její stav odpovídá :)

Gratuluju k neprodeji ;) Ale co píšeš o tý z Budějic je zajímavý, ta už se taky prodává pár měsíců ne? Tak kde je její háček, že by všichni čekali leštěnku a pak se jim nelíbilo to obouchání? Tady už se na ní někdo ptlal xkrát, vždycky se řeklo, že to má mladej kluk co s tim prasil a radši dávat bacha, otázka je, kde se tyhle informace vzali a kdo jí vlastně viděl :D .
Apache

Příspěvekod teamwhd » 06 črc 2014, 19:06

Ahoj chlapy, teď poraďte. Tenhle týden bych asi zajel pro NB 2003 za EUR2800,- protože je prostě černá :-) místama orezlá..... Borec píše že asi v háji lambda sonda a diferák ale myslím že není prasená.

Otázka zní na kolik mě přijde diff a sonda? Ví někdo o něčem?

Jinak k tomu má dvoje kola (to mě moc nezajímá protože to jsou takový ty vošklivý který bych tam asi stejně nenechal) a hardtop v barvě(to asi taky nepotřebuju)
teamwhd

Příspěvekod Jr. » 06 črc 2014, 19:18

Prodáš hardtop a máš na diff :). S trochou štěstí i na lambdu.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod teamwhd » 06 črc 2014, 19:43

Takže teoreticky bych to tak za 10k mohl pořešit :-) No to budou bezesný noce
teamwhd

Příspěvekod PavelS » 06 črc 2014, 20:43

Na NBFL zničenej diff...? :? :|
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...