MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod ADix » 06 črc 2014, 20:49

Kdyby si chtěl diff a lambdu, tak ymslím, že by jsme se mohli slušně dohodnout :)
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Apache » 07 črc 2014, 15:19

http://aukro.cz/mazda-mx-5-miata-1-6-ro ... 58960.html

Tak co, kdo všechno si na ní myslí a radši to sem nepsal, aby nepřibyli konkurenti? :lol: Nevim, jaká je správná psychologie aukcí, ale zdá se mi, že na první den to přihazování celkem jede :D
Apache

Příspěvekod teamwhd » 07 črc 2014, 15:31

ještě drobnost - ta co chci je prauděpodobně dřevěná memories pětikvalt - Kámoš z Phy ji má a říkal že tam je diff trošku jinej. Mám v tom tak trochu hokej :-)
teamwhd

Příspěvekod ZIZU » 07 črc 2014, 17:09

Apache píše:
ZIZU píše:
Apache píše:Neblázni, já to nekupuju :D A i tak jsem si té pověsti vědom ;) Přeju panu Královi hodně štěstí s cenou atakující NC když i o 20 tisíc levnější zdejší BRG se prodává jak dlouho :D

Vím o tomhle prispěvku už dlouho, ale reaguju až teď, protože jsem sám nevěděl, jak to dopadne a nakonec jsem mazdu neprodal a nechal si ji. ... Mx5 jsem se nechtěl vzdát úplně, během čekání jsem se byl v budějovicích podívat na tohle NA http://www.sportovnivozy.cz/50935-mazda ... budejovice není to leštěnka, ale hrozně mě chytla je fakt zajímavá, má pro mě takový undergroundový sex appeal, co se týče rzi, motoru, podvozku, převodovky, tak se mi všechno zdálo v pořádku, jen je prostě obouchaná, ale nijak hrozně, prostě lak není jak z výrobní linky. Případný zájemce se určitě domluví na velice příjemné ceně a to tak, že jsem chvíli i přemýšlel o sestřičce :) Pro mě by to byla ideální mx5, za málo peněz a hlavně na blbnutí, to byl taky největší důvod, proč jsem o prodeji začal uvažovat, abych mohl mx5 užívat bez nějaké kontrolky v hlavě, jen se prostě nedokážu vzdát svojí maggie. :D

Tenhle dlouhej a vlastně úplně zbytečnej příspěvek píšu jen proto, že i v ČR jsou lidé, kteří jsou ochotný utratit za mx5 poměrně dost peněz, pokud tomu její stav odpovídá :)

Gratuluju k neprodeji ;) Ale co píšeš o tý z Budějic je zajímavý, ta už se taky prodává pár měsíců ne? Tak kde je její háček, že by všichni čekali leštěnku a pak se jim nelíbilo to obouchání? Tady už se na ní někdo ptlal xkrát, vždycky se řeklo, že to má mladej kluk co s tim prasil a radši dávat bacha, otázka je, kde se tyhle informace vzali a kdo jí vlastně viděl :D .

Sám nevim, nechal by ji za cca 70K, ma zaplacenou ekodan, je vyvarena (nevim jak kvalitne, ale na pohled to vypada ok), ma funglovky gumy, samosvor a tak nejak vsechno funguje jak ma. Druha vec je, ze je proste otlucena, ma najeto 260tkm (motor ma ale zdravej zvuk, nekouri, expanzka je cista...) a ten kluk s ni proste blbnul, ale fakt myslim, ze se o ni nestaral spatne. Prodava ji proto, ze si koupil S13.
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 07 črc 2014, 18:21

Samosvor...od jisty doby verim ze ma neco samosvor az kdyz sundam poloosu :-/
PavelS

Příspěvekod seatik » 07 črc 2014, 18:39

Zizu.Jak to dopadlo prosimte s Tvym bratrem nebo kamaradem,vybiral mx5,byl se na tu moji pak i podivat a projet a nakonec to nedopadlo..sehnal něco? Diky za odpoved
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod Jr. » 07 črc 2014, 18:49

Seatik: asi tuším koho myslíš (mě říkal, že zná právě Zizu a že se byl dívat na tvou). Je to kamarád a pořídil 1,8 NBfl.
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod Pochtli » 07 črc 2014, 20:33

Apache píše:http://aukro.cz/mazda-mx-5-miata-1-6-rok-1990-najeto-162000km-i4399558960.html

Tak co, kdo všechno si na ní myslí a radši to sem nepsal, aby nepřibyli konkurenti? :lol: Nevim, jaká je správná psychologie aukcí, ale zdá se mi, že na první den to přihazování celkem jede :D

Stejně se buď přihazuje na poslední chvíli nebo někdo prostě nasadí reálnější cenu, kterou pak nikdo nepřekoná.. Ale nebylo by od věci, pokud se na ní někdo odtud dojte mrknout a dát tady report o stavu.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod VojtaS » 07 črc 2014, 20:45

Apache píše:http://aukro.cz/mazda-mx-5-miata-1-6-rok-1990-najeto-162000km-i4399558960.html

Ta červená je jediná věc co mě odradí od přihazování. Tutu barva mě na NA neoslovuje ani trochu. (majitelé červených prominou Seatiku :) )
1994 Mazda MX-5 Miata,Black/Tan, M Edition
EX: 1998 Mazda MX-5, Evolution Orange
VojtaS

Obrázky: 2

Příspěvekod ZIZU » 08 črc 2014, 02:29

seatik píše:Zizu.Jak to dopadlo prosimte s Tvym bratrem nebo kamaradem,vybiral mx5,byl se na tu moji pak i podivat a projet a nakonec to nedopadlo..sehnal něco? Diky za odpoved

Je to kamos, bracha byl jen doprovod a jak pise Jr., nakonec si poridil taky NBfl a dela na tom docela zajimavy veci s jeste zajimavejsimi plany :)
ZIZU

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...