asi by bylo pro některé pisálky lepší některá vlákna nekomentovat.. Jaký má vliv původ a okolnosti založení na to, že členové tohoto fora přemýšlí o vybrání loga..
V životě se prostě stane, že se pro jednu věc nadchne víc lidí a každý si to chce dělat jinak.. Vztahy mezi zakladateli jsou mi u ***
, důležitý je, že je tu nějaká možnost se podělit o zkušenosti, problémy, radosti apod. Klubů a skupin do kterých by se člověk mohl hlásit je více a je jen na něm, kterému dá přednost. To že některá komunita je nejstarší zároveň nutně neznamená, že je nejlepší a obráceně..
A třeba jen příhoda, která mě zaskočila: při inzerci mojí MX5, když jsem uvažoval o prodeji mi byl inzerát z mx5.cz odejmut z důvodů přidání odkazu na moje vlákno zde na foru.. Když jsem upravil odkaz na sauto.cz kde byl stejně odkaz na zdejší odkaz, tak už to bylo ok.. S komentářem, že tamnější MX5 komunita se distancuje od tý zdejší.. Pro mě jako nestrannýho trochu ješitná reakce.. Pánové si asi lezly někde do zelí
To by bylo trochu OT a zpátky k logu...
Bylo by možný se třeba domluvit, že by logo neobsahovalo přímo siluetu auta?? Zkusit vybrat klidně nějaký symbol, kterým bychom se prezentovali?? Ono většina ho bude chtít mít třeba umístěný někde např. na předním skle nebo zadním.. A proto si myslím, že by se od siluety mohlo upustit.. Někjaký názor??
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!