Logo fora

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Logo fora

Příspěvekod George » 06 dub 2012, 22:21

jo, vy cajzli na moravě :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Frankie Sporty » 06 dub 2012, 22:37

:roll: asi by bylo pro některé pisálky lepší některá vlákna nekomentovat.. Jaký má vliv původ a okolnosti založení na to, že členové tohoto fora přemýšlí o vybrání loga..
V životě se prostě stane, že se pro jednu věc nadchne víc lidí a každý si to chce dělat jinak.. Vztahy mezi zakladateli jsou mi u *** :P , důležitý je, že je tu nějaká možnost se podělit o zkušenosti, problémy, radosti apod. Klubů a skupin do kterých by se člověk mohl hlásit je více a je jen na něm, kterému dá přednost. To že některá komunita je nejstarší zároveň nutně neznamená, že je nejlepší a obráceně..
A třeba jen příhoda, která mě zaskočila: při inzerci mojí MX5, když jsem uvažoval o prodeji mi byl inzerát z mx5.cz odejmut z důvodů přidání odkazu na moje vlákno zde na foru.. Když jsem upravil odkaz na sauto.cz kde byl stejně odkaz na zdejší odkaz, tak už to bylo ok.. S komentářem, že tamnější MX5 komunita se distancuje od tý zdejší.. Pro mě jako nestrannýho trochu ješitná reakce.. Pánové si asi lezly někde do zelí :lol: :lol:
To by bylo trochu OT a zpátky k logu...

Bylo by možný se třeba domluvit, že by logo neobsahovalo přímo siluetu auta?? Zkusit vybrat klidně nějaký symbol, kterým bychom se prezentovali?? Ono většina ho bude chtít mít třeba umístěný někde např. na předním skle nebo zadním.. A proto si myslím, že by se od siluety mohlo upustit.. Někjaký názor??
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod Pavel260 » 06 dub 2012, 23:37

frenkie to ma hezky hlasuju pro nej :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Winie » 06 dub 2012, 23:46

Frankie Sporty píše:Bylo by možný se třeba domluvit, že by logo neobsahovalo přímo siluetu auta?? Zkusit vybrat klidně nějaký symbol, kterým bychom se prezentovali?? Ono většina ho bude chtít mít třeba umístěný někde např. na předním skle nebo zadním.. A proto si myslím, že by se od siluety mohlo upustit.. Někjaký názor??

proc ne? nic vystiznejsiho mi pro mx5 neprijde. nehlede na to ze je ta silueta nadherna :) v umisteni na skle bych problem nevidel. taky tam mam logo clubroadster.net a za par dni tam pribude dalsi.
pokud budes chtit formovat nejakej symbol, tak to bude problem. znak mazdy pouzit nemuzes, protoze defakto co generace, tak jinej znak. stejne tak ofiko logo MX-5.
Rybo nechces se zapojit, jako nejlepsi grafik siroko daleko?
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod bmxdave » 07 dub 2012, 00:12

[quote="Frankie Sporty"]:roll: asi by bylo pro některé pisálky lepší některá vlákna nekomentovat.. Jaký má vliv původ a okolnosti založení na to, že členové tohoto fora přemýšlí o vybrání loga..
V životě se prostě stane, že se pro jednu věc nadchne víc lidí a každý si to chce dělat jinak.. Vztahy mezi zakladateli jsou mi u *** :P , důležitý je, že je tu nějaká možnost se podělit o zkušenosti, problémy, radosti apod. Klubů a skupin do kterých by se člověk mohl hlásit je více a je jen na něm, kterému dá přednost. To že některá komunita je nejstarší zároveň nutně neznamená, že je nejlepší a obráceně..
A třeba jen příhoda, která mě zaskočila: při inzerci mojí MX5, když jsem uvažoval o prodeji mi byl inzerát z mx5.cz odejmut z důvodů přidání odkazu na moje vlákno zde na foru.. Když jsem upravil odkaz na sauto.cz kde byl stejně odkaz na zdejší odkaz, tak už to bylo ok.. S komentářem, že tamnější MX5 komunita se distancuje od tý zdejší.. Pro mě jako nestrannýho trochu ješitná reakce.. Pánové si asi lezly někde do zelí :lol: :lol:

Jak píšu, nemám s tím osobní zkušenost, jen jsem to slyšel jak to vzniklo atd. ale je mi to taky u p.... :)
bmxdave

Příspěvekod Vavris » 07 dub 2012, 10:53

za sebe říkám, že tohle
Winie píše:ja sem ted udelal tohle:
forum logo.jpg

ale nejradsi bych tam nedaval tu webovku

a tohle

widar píše:Taky se přidám s bábovičkou, respektive zatím spíš s náčrtky...
MX5logo_v1.jpg

Winie, chtělo by to ještě větší rozlišení :lol:

jsou návrhy dotýkající se dokonalosti :mrgreen:

widar: máš to zajímavě poskládané, kdyby se to podařilo stylizovat do nějakého definovatelného tvaru, bylo by to super.... Já vím, rada jak z nohy, ale já na tyhle věci jsem strašné poleno :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Vavris » 07 dub 2012, 10:58

A ještě mi to nedá a doplním OT:
Mi na mx5.cz vadí ta uzavřenost --> členská sekce, srazy, je to takové sektářské. Přitom na živo jsou ti lidi super. Byl jsem strašně překvapený celkovou přátelskou atmosférou na prvním MC. Zdejší coolio styl a otevřenost mi ale sedí mnohem víc.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Winie » 07 dub 2012, 11:03

Vavris píše: coolio styl

to je blbec :lol: :lol: :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Vavris » 07 dub 2012, 11:10

asi nechápu smysl pobavení :oops:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Ryba » 07 dub 2012, 12:00

http://www.forum.mx-5.biz/download/file.php?id=2884&t=1

tohle má potenciál, upustit uplně od siluety auta a přestilizovat to jen typografií tak by to mohlo bejt pěkně originální...
Ryba
špion

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...