Ryba neboj se nic, když mám náladu řeším to větší nájezdovkou...To se mě nechtěně povedlo hned první den, co jsem s tím jel domů kousek od baráku...Ledabyle jsem tam nechal víc...ale tušil, že něco bude a jak jsem na tu dvojku zatočil a předtím rychle povolil plyn krásně si to vyhodilo bůček:-) Z předokolek co jsem měl , co sem s tím dělal...se auta fakt nebojím, ale osobně...Nechci to auto huntovat, cejtím, že mu to nedělá dobře na suchu...A tak to nebudu dělat. Tohle můžeš dělat od rána do večera v M3, kde je prostě mamutí výkon stačí polochtat výkon pravou nohou a je to...Ale fakt mě to nemrzí. Aspoň se člověk toho hned nenabaží a auto se pošetří.
Tohle je fakt první auto, na který budu hodnej a udělám si dobře, jen když to půjde bez násilí
Já mám to autí v merku někdy od roku 1998, kdy jsem to viděl v rukou Tiffa Needela na Discovery...tehdy, už starší video s Miatou červenou, strašně to chválili a v jeho rukou se i na TV obrazovce dalo nasát, že to bude skvělý auto...Je hustý, že jsem se k němu dostal po tak dlouhý době, ještě nakonec náhodou, ale asi to byl osud a jsem za to rád:-) Vnitřně jsem se tomu trošku bránil, přišlo mi to moc jednoúčelový...Ale nakonec jsem přišel na to, že to skvěle nad očekávání splní co hledám...ZÁBAVNOU ZADOKOLU, sice v cabru, ale je mi to tedka úplně u zadku...ba naopak