Díly se slevou ( elit aj. )

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Díly se slevou ( elit aj. )

Příspěvekod Dee #4 » 05 kvě 2011, 23:59

a na ty tycky stabilizacni - jeste jednou sem hodim toto:

Tady je kontakt na Honzu Becicku z AutoBeky: 728 338 567
Sezene skoro jakykoli dil do nekolika dnu za polovicni cenu co jsou v elitu nebo kelly, pricemz nabidka sortimentu je stejna i co se tyce znacek a kvality reknete ze ste od Dominika s MX-5kou.

nevim na jakou cenu se dostane, ale garantuju Vam ze se Vam bude libit :) staci zavolat co potrebujete a behem nekolika desitek minut se Vam ozve zpatky s cenou ;)
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod dopr » 06 kvě 2011, 00:19

Dee #4 píše:
dopr píše:Vzdyt ja ti to nijak nehanim, ceny urcite super.
No, kdyz nevis, co je SKF zac, tak nema cenu se o tom ani bavit (i kdyz ty zduraznujes ze dily z tveho zdroje jsou znacka a kvalita a kdyz se zmini znacka SKF, tak nevis co je to zac. To je docela komicke). Kdyz davas do srovnani Auto Kelly, tak vez, ze tam stoji rozvodova sada SKF 4500 Kc ;)

henry spatne si me pochopil - nebyla to narazka, jen tu znacku vazne neznam :) zajimalo me spis z jake zeme sou a na co se treba specializuji ;) Je dost mozny ze je mam na aute taky, musel bych se zeptat Oty pac si to nepamatuju :lol:

Ja teda nejsem henry, ale neva :D SKF je vyrobce ktery se prave specializuje na loziska, mazaci systemy, mechatroniku a spol. http://www.skf.com ;)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Dee #4 » 06 kvě 2011, 00:40

sry pletu si tebe a henryho kvuli profilovce :lol: ale jinak vim kerej je kerej :mrgreen:
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod PavelS » 06 kvě 2011, 16:01

George píše:jestli to nebude tim, že to víko kufru neni, stejně jako u NB a NA, narozdíl od přední kapoty z hliníku :)

Jestli náhodou trošku nekecáš Georgi :D víko u NC je z hliníku... ;)
PavelS

Příspěvekod George » 06 kvě 2011, 16:42

já to nevim :D to byla spíš otázka, čekal jsem, jestli odpoví že je/neni hliníkový :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod PavelS » 07 kvě 2011, 10:05

Jo tááák... :D Tak pro mě příště formuluj líp - já sem děsně pomalej...! :D http://cs.wikipedia.org/wiki/Otazn%C3%ADk :lol: :twisted:

Díky všem za tipy, tohle je plodný vlákno...sice doufám, že ho jentak nevyužiju, ale letos se destičky minimálně budou hodit... :?
PavelS

Příspěvekod Koby » 22 kvě 2011, 12:49

tak ložisko je potvrzeno :D

Zvláštní je, jak se rozcházejí katalogy ovšem... Někde je uvedeno, že SKF VKBA 1948 patří dopředu, někde že jenom dozadu... Někde jak dopředu, tak dozadu... Divné totiž je, že např. v Kelly maj toto ložisko u zadní nápravy, v nabídce pro předek ho vůbec nemají - mají tam febi FB 31564... takže nějak potřebuju zjistit, jestli je to stejný nebo nikoliv... Napadá někoho jak?: :-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Svejky.tom » 22 kvě 2011, 13:14

koukal jsem ti do katalogu SKF a tam ho maji jenom jako zadní a přední nevyráběji.
Přílohy
skf.jpg
NA 93´ 1,6l 85kW, EBC RedStuff brake pads and Brembo discs, Nardi steering wheel.
Svejky.tom

Příspěvekod Koby » 22 kvě 2011, 13:41

Aha, díky. Tak tím pádem asi bude jiné... takže jedině febi... nic jiného jsem nenašel... A nebo i v katalogu mají chybu, protože třeba to stejně febi na mx5 je i v přední náprava mazdy 6, kde je zmíněno i tohle SKF. Tudíš mi nedává smysl, aby pro mx5 bylo možné jen to febi. Nebo jo?
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Koby » 22 kvě 2011, 16:11

když vyberu např. v Kelly přední ložisko na mx-5 nc, najde mi to jen Febi... pokračuju na výskyt produktu - zjistim, že se to Febi nachází v dalších 100 autech, většinou Kia nebo Mazda... Rozkliknu některé z nich a zobrazí se mi febi a dalších třeba 7 ložisek... Které jsou stejné. Mezi nimi je to skf, ale i nipparts, starline atd... takže si myslim, že tam to skf musí jít.. vyzkoušíme.. :-/

edit: je to tak... Febi Šířka [mm]: 45
vnitřní průměr [mm]: 42
vnější průměr [mm]: 80 - ložisko stejný podle čísla mx-5 jako na kiu carenz

Zkoušel jsem hledat v katalogu nipparts ložo na mx-5, nenašlo to nic. Pak na Kiu carenz a světe div se.. BEARING 1X / INNER DIAMETER 42 MM / OUTER DIAMETER 80 MM / WIDTH 45 MM / 1 OIL SEAL + GREASE CAP
Naposledy upravil Koby dne 22 kvě 2011, 16:18, celkově upraveno 1
Free willy2.0
Koby

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...