MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod spoofan » 31 pro 2014, 00:14

Ten bouchlej predek mi jednu mazdu pripomina :lol: ze PavelS? :)
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod Pochtli » 11 led 2015, 21:11

NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod seatik » 11 led 2015, 22:15

Mam pocit,ze tu zelenou z Plzne znam..znamej mi ji kdysi ukazoval . Pokud je na technicaku jako majitel holka,tak je to ona. Podvozek byl hodne houpavej,auto moc nesedelo na silnici,mozna téma neznackovyma zimnima pneu,mozna i neudělanou geometrii..auto bylo holota,vyhoda tam byl hardtop. Nejakou korunu bude vyzadovat,co se tyce rzi byla docela v pohode vcetne lemu a tech klasických mist.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod Jr. » 11 led 2015, 22:58

Jaká výbava tam chyběla, že to byla holota? Klima v kabrioletu? Tempomat, když většina lidí ani nekupuje dálniční známky, protože jezdí po okreskách? :D Asi bych u zrovny u MX-5 neviděl holotu jako velkej problém ;).
Jr.

Obrázky: 2

Příspěvekod m8rinek » 12 led 2015, 00:36

To určitě, na druhou stranu bych u auta týhle cenový relace ocenil něco navíc...Špera, 6q, sesle... Ale třeba to zas auto vykompenzuje nadstandardním technickým stavem :)))
m8rinek

Příspěvekod jarin » 12 led 2015, 11:22

Tahle ale podle všeho LSD má, alespoň podle ověření výbavy dle VIN.. auto je u kamaráda na bazaru, neviděl jsem ji, ale jeho služby můžu jen doporučit..
Dospěl jsem! Je čas na změnu jménem MX-5..
EX: NB 1.6 '98, red, eibach springs, black HT, stylebar "ala tramvaj"
Aktuálně ulítávám na vzducháči v Citroenu Xantia a výhledově snad bude nějaká pěkná NA :-)
jarin

Příspěvekod dopr » 12 led 2015, 11:33

Prináším další report o ojetých NCčkách v Česku. Bohužel ani tentokrát není pozitivní...

V pátek jsme se byli podívat v Praze na tuto leštěnku: http://www.sportovnivozy.cz/58815-mazda-mx-5-nc-praha
Podle dostupných informací to měla být jasná volba. Leč opak byl pravdou. Bodykit Mazdaspeed a snížení autu skutečně hodně sluší. Tvrzení z inzerátu "absolutně bez kosmetických vad na karoserii, není odřené ani jedno al kolo" je hodně zavádějící.
1. hnědá mohérová sdtřecha je ne zrovna pěkně poškozená, pravděpodobně propálená na ploše cca 2 x 2 cm. Na funkci asi nemá úplně vliv, ale fakt, že poškození je na posledním dílu střechy, který je vidět i při složené střeše není nic příjemného
2. Kola jsou lehce podřená hned dvě
3. Přední Mazdaspeed nárazník je na dvou místech prasklý (spodní splitter, který je převázaný jakousi rádoby karbonovou izolepou, další prasklina je potom nad RZ)
To by se vše dalo přežít.
Pak na řadu přišel tlouštkoměr, který odhalil, že byl lakovaný defakto celý pravý bok auta (blatník, dveře, zadní bok s blatníkem). Dveře spolujezdce nebyly úplně přesně dopasované.
S autem jsme jeli na zvedák a tam už bylo hotovo. Důvodem lakování nebylo nějaké minoritní poškození. Zevnitř bylo patrné, že byl celý podběh svařovaný a auto bylo rovnané na stolici (Na nosnících byly patrné drážky od úchytů ze stolice). Třešničkou na dortu byly přední mlhovky, které nebyly zapojené a nevedla k nim ani žádná kabeláž.
K plusům: Auto má pravděpodobně opravdu najeto okolo těch 51000km. Interiér je v perfektním stavu. Podvozek je jako nový. Nikde ani rezavý šroubek, dalo by se z něj jíst. V zimě toto auto určiě jeté nebylo.
Nicméně cena 300 000 (a na jaře pravděpodpbně opět 350 000) je mimo vzhledem k tomu, že auto bylo ne zrovna lehce bouráno na zadní pravý roh. Pan Vopička navíc nejevil sebemenší známky sebereflexe, o nějakám snížení ceny se odmítl bavit a bagatelizoval zjištěné poznatky.

Po cestě zpět jsme se ještě otočili (bez nějakých očekávání) v legendárních Dobelicích u Krále, kde stojí Roadster coupé: http://www.sportovnivozy.cz/62507-mazda ... d-top-revo
Přístup zaměstnanců a toho poskoka, co tam má prodej na starosti, nebudu už snad ani komentovat. Nakonec se ale přeci jen uráčil nám auto, které stálo venku aspoň odemknout. Ve zkratce, NEBRAT a ke Královi fakt nejezdit, pokud se nechcete vzdělávat v tom, jak nechystat auto k prodeji a jak se nechovat k zákazníkovi.
Oboje dveře a oba přední blatníky lakované jako od prasete. Na spodní hraně dveří stečená barva. Auto bořené na předek, absolutně neprofesionálně opravené. Přední čelo podomácku navařené, vyklepané, stříknuté halabala. Chladič vyměněný za chladič z jiného auta atp. Přední nárazník nedopasovaný. U levého světlometu je mezera asi 1,5 cm. Chyběla jedna mlhovka, oba podběhy. Interiér poškrábaný a ošuntělý (auto má mít najeto údajně 41000 km). To vše opět za 300 000 Kč.

Tímto jsem pokryl všechny dvoulitry, které jsou v ČR na prodej a nezbývá mi, než čekat na něco za zahraničí. Jsem popravdě zhnusen tím, co jsem měl možnost vidět.
Naposledy upravil dopr dne 12 led 2015, 13:21, celkově upraveno 1
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod seatik » 12 led 2015, 12:42

Ou,te prvni sem docela veril,ze to bude nebourana vonavka . Ja bych asi naletel. Super ,ze sis to takto ohlidal. Takze jedine cizina,tady jsou nc prebrane.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod dopr » 12 led 2015, 13:16

Je to fakt pech, taky jsem si na tu cervenou veril...Bohuzel. A nejhorsi je, ze jsem se vlastne jeste s zadnym NCckem neprojel. Vzdycky je hotovo jeste pred tim, nez k nejake testovaci jizde dojde :evil:
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod cafe-racer » 12 led 2015, 14:01

Dopr : palec nahoru za Tvůj přístup... kdyby si každej takhle zodpovědně vážil peněz, neměli by bazarmajstři ty svoje předražený šroty komu prodávat a trh s autama by byl výrazně přehlednější. Takhle je to samá blamáž.
Když by byla příležitost, budu rád když se mi mrkneš na Mazdu. Kupovali jsme ji víceméně bez historie, ale za zajímavý penís. Zatím šlape vše jak má (ťuk, ťuk, ťuk) ale neškodilo by vědět jak na tom je oproti továrnímu stavu :-)
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...