od willy2.0 » 15 zář 2012, 12:19
Tak včera mi volal kamarád, jeden tak ze dvou, třech lidí s kterýma rád o autech fakt pokecám...závodil, hodně testuje, velmi dobrej řidič a aut.nadšenec. Podle něj a ještě slov jeho kamaráda, kterej jezdí umí rovněž velmi dobře s rwd je new Toyota 86 opravdu o ničem... Žalostně málo koní, cituju - Třeba v tajpáru máš pocit že těch 200ps tam je, tady ani náhodou..Celkově to jde velmi špatně do nějakýho extra driftu na suchu proti jiným autům co tam měli , samozřejmě koně...a na rychlý svezení je to taky neučarovalo. Zkrátka je to takový junior autí, ale za nesmysl love..
Tohle mě nepřekvapilo avizoval jsem to tady... ale oni v tom seděli narozdíl ode mě tak to máte z další ruky, ale s čím mě teda docela dostal, tak tím že zvažuje nákup posled.Hyundai RS v 3.8................Ten má nyní po faceliftu přes 340ps (předface okolo 300ps, takže se hodně pochlapili ještě). Jde o velmi zábavný auto a ikdyž houpavý lehce a mušky to má nějaký ..tak furt super a ty mušky se budou nechat dát určitejma věcma vyřešit hlavně, jde o podvozkový věci.
Každopádně ten Hyundai je za stejnou cenu, co ta Toyota.............Cena je velkej ústřel u té 86....Nevěřím, že se to bude prostě nějak extra prodávat. To auto mělo mít min.těch 240ps jak jsem předesílal , pak by dávalo vše smysl najednou, podle mě to tím strašně zkrátka zabili.
To auto by mělo ten úspěch tak jak ted je, možná v roce 2000, ale ne v dnešní době. Když za posled.10let vyjelo spoustu zajímavejch aut a lidi jsou namlsaný zkrátka a vědí co za těch 800tis vše můžou mít.
Hyundai jde hodně nahoru už delší dobu...U mě stoupli fakt na ceně, když uvedli už ten předface Genesise, první sport.rwd zkrátka jejich....Pokud budou pokračovat v tom vývinu dále a oni budou i ohledně sport.aut ...A budou držet ceny co maj, máme tady dalšího adepta, kterýho sakra musíš brát v potaz. Hyundaui má v plánu ted vstoupit opět do WRC také...Což je další věc, která by se mohla velmi příznivě odrazit časem i na jejich sport.autech......věřím, že toho pak využijou, maj neskutečnej potenciál, zatímco jiný automobilky tak trochu usnuli..........Pro mě je za posled.dobu jedinej hrdina v rwd autech a Toyota to není, pro mě ne.
Maximum Atack"