Kdo, kdy a kde potkal zdejšího člena..?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Kdo, kdy a kde potkal zdejšího člena..?

Příspěvekod Fernie » 02 led 2017, 14:15

phantomond: a že tě nikdy nepotkam :D
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod evlo » 02 led 2017, 14:49

Renee píše:No já asi budu jezdit, jelikož mi padla garáž a nabyl jsem dojmu že mi ta příšera umře, když nebude jezdit. :D
Dneska nasněžilo tak snad se nezabiju a snad mi ji sůl nesežere, bo to nemám nijak ošetřený... V březnu jsem objednanej na vyvařovačku, snad to do té doby přežije. :/
To nesmis tak prozivat, ja jezdim furt na letnich, i dneska a pohoda. V nejhorsim to rozbijes.
Naposledy upravil evlo dne 02 led 2017, 14:54, celkově upraveno 1
evlo

Příspěvekod Renee » 02 led 2017, 14:54

Ale vole, ty jsi EVLO, já sem posranej i když v létě naprší. :D
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?
Renee

Příspěvekod evlo » 02 led 2017, 14:55

Tak je fakt, ze bez toho svoru je to takove mene citelne pro me, ale zatim ziju.
evlo

Příspěvekod phantomond » 02 led 2017, 15:13

fernie: Asi mám atypické časy jízd. Buď jedu někam dál, takže z Brna hned zmizím pryč, nebo jezdím později v noci. Občas mě trochu trápí nespavost, tak se třeba v jednu ráno seberu a jdu se projet :D Ale třeba minulej týden jsem jel do Jedovnice okolo šesté, tak jsem možná k povšimnutí byl :D Po městě mazdu netrápím, takže po Brně fakt moc vidět není, když nepočítám že stojí pod Špilasem. Jinak k těm nočním jízdám, hlavně v pátek a v sobotu po půlnoci na výjezdech z Brna bacha na policajty. Většinou neměří a zkouší chlast, ale stejně. Za chvíli budu mít z toho jejich Drägeru astma, jak do něj furt funím :D
phantomond

Příspěvekod phantomond » 02 led 2017, 15:16

evlo: Když je mokro nebo namrzlo, tak mi to i bez svoru přijde OK. Jen párkrát se mi mazda utrhla, když jsem nechtěl, a to velmi čitelně, plynule, a hned jsem to srovnal. Nepřijde mi to teda nijak hrozné, ale chápu že svor je svor. Holt LSD musí být návykové.
phantomond

Příspěvekod evlo » 02 led 2017, 17:14

Jasny, to je asi dost o tom na co je clovek zvykly, me to obcas prijde jak predokolka (myslim pri normalnim jezdeni) ... ale doted jsem mel vzdy zadokolky a se svorem, nebo vylozene neco jako, nebo primo oktavie kombi - tak je moje vnimani asi dost pokrivene.

Jinak mam taky takove nocni jizdy, spis teda kdyz je suchu, mokro a tma, to se i bojim a uz mam uplne fyzl stani vytypovane a objizdim je :D Je to v Praze podobne, no.
evlo

Příspěvekod Fernie » 02 led 2017, 17:19

phantomond: stříbrná NBfl s Hardtopem, stáváš na Pellicove a občas nad pivovarem? Málem jsem ti před vánocema na auto napsal vzkaz do sněhu :D
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod evlo » 02 led 2017, 18:03

No fakt to neni idealni bez te klimy, zkusim jeste nejaky sprej proti mlzeni a dneska jsem bez svoru hrabal i na najazdu do garaze kde nebyl ani snih ani led :D Takze proste fakt ten svor v zime pomuze
evlo

Příspěvekod TeeJay » 02 led 2017, 18:07

phantomond píše:Pár dní zpět jsem potkal tmavě zelené NB s plátnem zaparkované v HK na rohu Šantrochovi ulice. Sám jsem parkoval jen o kousek dál :-) Pár bláznů co jezdí přes zimu se tu musí najít. Já si to taky nemůžu odpustit, když se konečně můžu sklouznout.

O čtvrť dál pak stojí moje... :D neježděním v zimě člověk o hooodně přichází, obzvlášť dnes :)

Ty si Evlo nejdřív pořiď gumy do sněhu než začneš řešit diferenciál, výkon na obou kolech je stejně na prd, když ho nedostaneš na silnici :D
TeeJay

Obrázky: 0

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...