Xcriss píše:Haha, panove, zavadil jsem o toto téma a jelikož jsem trochu diskuzní sadomasochista, tak sem prihodim par radek![]()
Nejprve, ze jsme zas neco dotahli a na Miaty tam pár kusů je:
http://www.forum.mx-5.biz/viewtopic.php?f=6&t=4903
A k těm replikám, kopiím a podobným... Jsou mezi nimi docela velké rozdíly, které jsou tak nějak obecně známé, ale chtěl bych říct jen tohle:
Proboha nekupujte ty fake AdvanyTy kola jsou z ho*en, vzdyt se na tom zabijete... Videl jsem na disku 17x7 ET35 135 (slovy STOTŘICETku*vaPĚT) gramu zavazi, to je naprosto neomluvitelne... Nehlede na opryskany lak.
Kdyz se nekdo nekde designove a vyrobi podle toho kvalitni kola, je to jedna vec (XXR), kdyz si nekdo design vypujci a vyrobi kvalitni kola (Rota) je to vec druha a kdyz nekdo obslehne kompletne design vcetne jmena a vyrobi to z co nejlevnejsiho materailu, tak je to Advan Racing...
Takže zmiňované tvrzení, že to nebude horší než ostatní zmiňované značky je nebetyčná BLBOST![]()
Aby jste neřekli, že jen tak plácám, se svými XXR jsem vymetl už kdeco a pořád drží a pořád tam není 130g závaží, a to jsou to ET0.
Kolům zdar
Xcriss píše:Pouziju svuj oblibeny priklad kol XXR 002.
NIKDO jiny ten design nedela. Originaly jsou nejake Watanabe ze 70let, ktere se ale delaly jen v 17" rozmeru. (A jak vime, i ve Watanabe si vypujcili designy nekterych svych kol).
Takze jsem teda asi pozeeer, nejspis se s tim smirim...Holt se mi ty kola libi, jako zadne jine.
Samozrejme vaha je vec druha, udelat pekne, lehke a pevne kola neni prdel a proto ty opravdu kvalitni kousky stoji ranec. Koho vaha nezajima, nema duvod to resit![]()
A propos - diky kurzy libry se ted u nas nechaji poridit Enkei RPF1 za cca 29 000Kč
Robo96 píše:je to cele vtipne, enkei tiez ma kola ktore vyzeraju rovnako ako napr. BBSka. gram lights tiez, racing hart tiez, ssr tiez, sparco tiez. kazdy ma v ponuke nieco co vyzera rovnako ako kola ineho vyrobcu, a nikto to neriesi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků