tomas93 píše:P2M píše:Včera odpoledne v Čenkově u Příbrami sytě modré NB v protisměru, my na Beroun, on(a) na PB, bylo to tady https://mapy.cz/s/1CH1X a bohužel jsem se akorát hrabal v navi a jen díky přítelkyni si stačil všimnout ve zpětném zrcátku, takže my bez mávačky.
EDIT: každopádně během výletu z Phy přes Slapy, Neveklov, Sedlčany, Příbram, Beroun a Unhošť zpět do Phy, jsme potkali je 2 MX-5 Ta druhá k výše zmíněné byla kdesi před Berounem stojící u restaurace a jen koutkem oka zahlédnutá...
u Té restaurace jsem stál já a Tvé jsem si taky všiml jen vyloženě na poslední vteřinku
thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
anubisares píše:thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
Jj to jsem byl já...taková malá projížďka
gramo píše:Včera jsem zahlídl v Hřiměždicích zaparkovoanou miatu, z toho co jsem zahlídl, měla pěkná kola a zajímavý přední lip, to mě zaujalo natolik, že jsem si během průjezdu ani nestačil pořádně všimnout, jestli to bylo NA nebo NB
A dnes na autíčkářském trackdayi v Mýtě jsem viděl nepočítaně MX5, což není až tak překvapivé, zajímavý moment byl, když kolem po silnici projela vínová NC s chromovaným rámem okna a řidič zamával, hned mě napadlo, že to byl KarolKo
thestyleofnostyle píše:anubisares píše:thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
Jj to jsem byl já...taková malá projížďka
Jsem si všiml na poslední chvíli,jojo taky jsem se jel projet do zatáček.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 11 návštevníků