Kdo, kdy a kde potkal zdejšího člena..?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Kdo, kdy a kde potkal zdejšího člena..?

Příspěvekod Gomez » 18 kvě 2017, 22:05

Dnes v 15 hodin černé NBFL v centru ČB..nezdravil jsem, řídil jsem hajtru služebák.. :-/
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Obrázky: 19

Příspěvekod gramo » 19 kvě 2017, 12:06

virtuální setkání na streetview :) (u Jablonné nad Vltavou)
Obrázek
gramo

Příspěvekod Bass.Boi » 19 kvě 2017, 15:10

Denska kolem 1ne v Brne pred pisareckym tunelem jsem zahlidl cerveny NA, jel smer centrum, ja najizdel zeshora do tunelu, troubil jsem, ale nebyl jsem vsimnut :?
...::: NC 2.0 Sport, 118kW/160 HP, LSD, 6speed, Bilstein :::...

..:: Ex ::..
...::: 1.8 NB Miracle, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech :::...
...::: Ex - 1.6 NB 81kW/110 HP' - "Rote Sau" :::...
Bass.Boi

Obrázky: 5

Příspěvekod vodi » 19 kvě 2017, 15:48

Dnes odpoledne ve Starým Plzenci jsem potkal vínový NA. Mávačka byla. Chtěl jsem jemně zatroubit, ale zrovna jsem přejel nějaký záplaty na silnici, tak jsem tak nějak přerušovaně protroubil pár metrů :D
NB-FL Sportive 107 kw, 2001, H&R -35, 215/40/16, A'PEXi custom intake, EBC RedStuff
Subaru Legacy 2.0, 121kW, 2007 - daily
Škoda Felicia 1.3 MPi, 50kW, 1998 - čeká na projekt
-->https://voderamartin.rajce.idnes.cz/
vodi

Příspěvekod Pavel260 » 19 kvě 2017, 19:22

Dneska modré prht nc s hnědým interiérem na cestě ze Slatiňan :-)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod MeXico5 » 19 kvě 2017, 22:18

Safa: Vidis a ja se skoro bal zamavat. Myslel jsem, ze na nas NBckare budou NCkari koukat povysene. :))) Jinak ted mavam snad kazdej den, Miaty se pekne rozmnozily...
MeXico5

Příspěvekod Safa » 19 kvě 2017, 22:35

MeXico5 píše:Safa: Vidis a ja se skoro bal zamavat. Myslel jsem, ze na nas NBckare budou NCkari koukat povysene. :))) Jinak ted mavam snad kazdej den, Miaty se pekne rozmnozily...

To si myslím, že se bát nemusíš. Osobně mávám v podstatě každému kabrioletu, který potkám - dnes 1x Miník, 1x Saab a 1x BMW, všichni mi taky zamávali. Ale zatím největší zážitek byl, když mi jako první zamávali řidiči Lamba, Porsche, Jaguaru a naprosto nečekaně na dálnici polský páreček ve Ferrari FF (ti mě předjížděli a dokonce zpomalili, takže jsme chvilku jeli vedle sebe a mohl jsem si jejich autíčko prohlídnout)...
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod Tomin » 19 kvě 2017, 22:38

POZDRAV Z VEČERNÍCH BUCHLÁKŮ
Nechci to tu zasírat, když jsem nikoho nepotkal, ale ještě nemám svůj thread, tak to prdnu sem. Jako jezdil jsem v Buchlovských horách 10 sezon za řidítky rozličných supersportů, ale takový adrenalinový hodokvas co mi tu ufachčila tahle pohledná mrška sem ještě nepozřel. Nevím jak jsem jel rychle, ale podle mizení aut ve zpětném asi značně. Nevím kolik jsem tam měl géček, ale podle mizení zatáček pode mnou asi "až po stařečkovo". Vletět do takové nenadálé dopravní komplikace u Samoty takovým fofrem s běžným osobním wágnem by znamenalo borcení plechů, tělesných útrob potažmo lidských osudů. Mazdˇénka jen svůdně mrskala zadkem a propletla se mezi "asteroidy" s takovým klidem, že mi i na omluvu zvednutou rukou nálady zbylo. Takže to vlastně nebyl adrenál, ale prachsprostá Jinba Ittai!!! (Nééé, takhle sem to nemyslel ;) )
Zvláštní klasifikaci zaslouží samosvor, o jehož funkčnosti a účinnosti jsem měl dosud jen mlhavé představy. To jak dovede obyčejné odbočení z ulice A do ulice B přeměnit v extatický zážitek zaslouží jen zvolání Ty Pyčóóóó! :o

A to ji mám od předvčerejšího večera jako!
Přílohy
DSC_0200B.jpg
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Příspěvekod mx-5nd2.0 » 19 kvě 2017, 23:35

Tomin píše:POZDRAV Z VEČERNÍCH BUCHLÁKŮ
Nechci to tu zasírat, když jsem nikoho nepotkal, ale ještě nemám svůj thread, tak to prdnu sem. Jako jezdil jsem v Buchlovských horách 10 sezon za řidítky rozličných supersportů, ale takový adrenalinový hodokvas co mi tu ufachčila tahle pohledná mrška sem ještě nepozřel. Nevím jak jsem jel rychle, ale podle mizení aut ve zpětném asi značně. Nevím kolik jsem tam měl géček, ale podle mizení zatáček pode mnou asi "až po stařečkovo". Vletět do takové nenadálé dopravní komplikace u Samoty takovým fofrem s běžným osobním wágnem by znamenalo borcení plechů, tělesných útrob potažmo lidských osudů. Mazdˇénka jen svůdně mrskala zadkem a propletla se mezi "asteroidy" s takovým klidem, že mi i na omluvu zvednutou rukou nálady zbylo. Takže to vlastně nebyl adrenál, ale prachsprostá Jinba Ittai!!! (Nééé, takhle sem to nemyslel ;) )
Zvláštní klasifikaci zaslouží samosvor, o jehož funkčnosti a účinnosti jsem měl dosud jen mlhavé představy. To jak dovede obyčejné odbočení z ulice A do ulice B přeměnit v extatický zážitek zaslouží jen zvolání Ty Pyčóóóó! :o

A to ji mám od předvčerejšího večera jako!

Krásně a přesně si to popsal. Co je v jiném autě drama, zvládá MX5 snadno. Dnes jsem po delší době vez ženu, jel jsem pohodičku a ona pořád šílela. Přitom jsem ani nepískal gumama a nechal jsem se i předjet motorkou. Teda jednou jsem propískal zatáčku, abych ji vysvětlil, že jinak zatím jedeme pomalu :-)
mx-5nd2.0

Obrázky: 0

Příspěvekod dopr » 22 kvě 2017, 20:14

Kdopak me dneska s bilym NAckem v 16:40 poustelv Brne na prechodu u cyklostezky u OBI? Byl jsem na bruslich, ale zamaval jsem, ze me pustil :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...