MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Mike » 15 pro 2015, 00:24

Na nárazník a kola se*e pes (btw názraník je fakt extra hnusnej). Výměna kol i nárazníku je otázka pár korun. A jestli v tom není žádná past jako shnilá totálně nebo svařená po nehodě ze dvou, tak je to super kauf.
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod begbie » 15 pro 2015, 09:54

Dnes mam volno a do Kolina relativne blizko. Je otazkou,kam jeste zasahla ruka tuzera(vidim vzadu nejaky brutalni kridlo,jestli se mi to nezda)... Dival jsem se na nabidky dalsich aut v tomhle bazaru a napr.skoro 20 let stary e39 s najezdem do 200 tis., no nevim, nechci nikomu krivdit :?
begbie

Příspěvekod Mike » 15 pro 2015, 12:13

To nemusí nic znamenat.
a) bazary většinou jen prodej zprostředkovávaj, takže je jim fuk, jestli to má na tachometru 200k nebo 500k
b) já zrovna mám e39 starou 19 let a má reálně najeto 250k (kupoval jsem při 220k a kompletní servisní historii) Ale je fakt, že je to docela rarita:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Gomez » 15 pro 2015, 12:19

Mike píše:To nemusí nic znamenat.
a) bazary většinou jen prodej zprostředkovávaj, takže je jim fuk, jestli to má na tachometru 200k nebo 500k
b) já zrovna mám e39 starou 19 let a má reálně najeto 250k (kupoval jsem při 220k a kompletní servisní historii) Ale je fakt, že je to docela rarita:)

Kolik těch samohybů vlastně máš? (Porsche, BMW, MX-5, motorku..) :D Respekt..
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Obrázky: 19

Příspěvekod begbie » 15 pro 2015, 12:48

Jo to mas recht,asi jsem zaujatej,ja mel e39 taky s cca 250 k,ale je to 7 let dozadu. Ale je pravda,ze pokud jeste zije tak muze mit treba zpatky tech 190k:)
begbie

Příspěvekod begbie » 15 pro 2015, 12:57

Gomez píše:

Kolik těch samohybů vlastně máš? (Porsche, BMW, MX-5, motorku..) :D Respekt..

To je hezky tema,asi trochu OT. Ja momentalne 4 a to jsem prodal NA pred 2 mesici. Myslel jsem,ze se bez Miaty v garazi da normalne zit a ono ne :) takze cucim na nejaky NBfl nebo NC, kvuli stavu(sam si toho moc nespravim) a vetsi daily vyuzitelnosti (bezpecnost,pohodli).
To Gomez: vidim u Tebe tu evoluci,muzes kratce popsat rozdil v obou modelech? Klidnes sz... Diky
begbie

Příspěvekod Gomez » 15 pro 2015, 13:38

To je hezky tema,asi trochu OT. Ja momentalne 4 a to jsem prodal NA pred 2 mesici. Myslel jsem,ze se bez Miaty v garazi da normalne zit a ono ne :) takze cucim na nejaky NBfl nebo NC, kvuli stavu(sam si toho moc nespravim) a vetsi daily vyuzitelnosti (bezpecnost,pohodli).
To Gomez: vidim u Tebe tu evoluci,muzes kratce popsat rozdil v obou modelech? Klidnes sz... Diky[/quote]

Máš SZ, ať tu nezasírám OTkem :)
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

Příspěvekod TeeJay » 15 pro 2015, 14:23

Za dovozovou STK (tedy včetně evidenční kontroly) jsem dal 2300 a NBfl spadají do EURO3, ekodaň se tedy neplatí (zatím). Tady problém nevidím.
Nárazník s lakem už je dražší. Kola se seženou, sada 15" Mazda disků kolem 5k není nic výjimečnýho, gumy 6k a je vyřešeno. :)
~100k za 1.8 NBfl (zvlášť s takhle malým nájezdem) je pořád dobrá cena, pokud není rezavá skrz naskrz nebo jinak hotová...

Edit:// Tohle byla reakce na evlo, jehož příspěvek záhadně zmizel.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod evlo » 15 pro 2015, 14:26

Komunikace s nima je jak s bazarem no, co veta to lez, ale necekal jsem nic jineho. Cena je navic bez dovozove stk, eko dane atd. takze kdyz vemu detuzing a poplatky tak uz je to 90k a to jeste straslivy ojeb v ymenou narazniku a schanenim kol. Navic pochybuji, ze v TP budou u dovezeneho auta spravne rozmery alternativnich kol. Dalsi fotky jen tak nebudou. Tak uvidim dneska vecer co uvidim, jestli neco uvidim.

Ten kachni ocas vzadu jde proste ulomit, nebo je to prisroubovany a demotntaz zas bude potrebovat zadelat diry a co ne?

Jeste se me z nej podarilo vytahnout drobny tuzing interieru.

(neni to poprve a navic se me to furt odhlasuje)

EDIT: najezdu neverim teda - v tom bazaru, jak uz bylo napsano, maj vsechny auta najeto stejne
evlo

Příspěvekod Gomez » 15 pro 2015, 14:39

Nejde ani tak o nájezd..tyto auta nemají problém s 200k a víc..spíš jde o to, v jakém bude stavu - motor, nebouraná a jak moc je shnilá
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0
Gomez

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...