ok2ucx píše:MX mám už třetím týdnem, takže zatím jen tak krátkou dobu sleduji na cestách i tuto vozovou kategorii. Nechápu, kde jsem všichni zalezlí? Poršáků bez střechy jsou tuny, snad Fiatů Barchetta je tady na Moravě na silnicích více? Jakýchsi divokých Ferrari jsem potkal asi dvě.
A teprve až včera (pátek 26/5 kolem poledne) jsem na světelné křižovatky v Rožnově p.R. zahlédl NBčko v té flaškové zelené (pardon British Racing). První!
Jenže jsem seděl v S80, takže mávání nedává smysl.
Pavel
Rasty77 píše:tak sem dneska nějaký ten kilometr najel a bohužel jen 2x Majda...jedno stříbrné NBčko(fl?) v Blansku a šedé NC v Brně kousek od Tesca - Kr. Pole. ale je fakt, že celkově moc aut bez střechy vidět nebylo...asi moc horko
anubisares píše:Rasty77 píše:tak sem dneska nějaký ten kilometr najel a bohužel jen 2x Majda...jedno stříbrné NBčko(fl?) v Blansku a šedé NC v Brně kousek od Tesca - Kr. Pole. ale je fakt, že celkově moc aut bez střechy vidět nebylo...asi moc horko
To stříbrné NBfl bylo tvoje původně, to já jsem za celých skoro 200 km potkal jenom tebe v mazde a to prkticky až doma , několik snobáků v bmv co nemávaj, pežotka a to je asi vše.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 5 návštevníků