tslany píše:Včera kolem 100km kolem Blanska, Letovic a Tišnov, potkal jsem bez střechy mini, nějakej caterham nebo co a pak mi krom nich zamával i VW T2 nebo T3, někdo odtud? V sobotu jsem potkal zas asi 207cc a jedno Z4 se zataženou střechou, ten teda ani nezamával
Gomez píše:tslany píše:Včera kolem 100km kolem Blanska, Letovic a Tišnov, potkal jsem bez střechy mini, nějakej caterham nebo co a pak mi krom nich zamával i VW T2 nebo T3, někdo odtud? V sobotu jsem potkal zas asi 207cc a jedno Z4 se zataženou střechou, ten teda ani nezamával
Stejná zkušenost..majitelé Z3 a Z4 jsou většinou "jiná liga". Buď na mávnutí ani neodpoví, nebo rozpačitě zvednou ruku a nasadí udivený výraz.
Rasty77 píše:anubisares píše:Rasty77 píše:tak sem dneska nějaký ten kilometr najel a bohužel jen 2x Majda...jedno stříbrné NBčko(fl?) v Blansku a šedé NC v Brně kousek od Tesca - Kr. Pole. ale je fakt, že celkově moc aut bez střechy vidět nebylo...asi moc horko
To stříbrné NBfl bylo tvoje původně , to já jsem za celých skoro 200 km potkal jenom tebe v mazde a to prkticky až doma , několik snobáků v bmv co nemávaj, pežotka a to je asi vše.
napadlo mě to ... ale to hlavně partnerka si všimla a mávala ... já typicky koukal na druhou stranu ....někdy se stav...nebo se domluvíme na sraz v Blansku....jo a ty BMW...stejná zkušenost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 65 návštevníků