MJnick
JJ souhlasím, byli doby kdy byli auta nesmrtelný.....Tohle samý byli i ti pažouti...který tady propírám, taková 205 nebo 405 v dieselu...hahaha, mám kámoše, ten mě přijde, až úchylnej s tím...
Má již 8let! 405combi, v dieselu...Už když to tehdá koupil, na dojíždění do práce...vypadalo to, že se to rozpadne...Pořád s tím jezdí... denodenně dojíždí do Prahy z Kolče! a má na tom snad 600tis...km
Winie to je jasný, RS Clio je zpracováním jinde zas, to auto se dělalo ručně dokonce.
Jinak Dci jak jsem psal nic moc 1.5dci v Cliu budiž, ale Laguna je průser a v dodávkách totál, hodně na klice to odchází, přišli pak na to soudruzi nějak sice...a další verze 2.5dci měli pak nějaký dovyvážení na klice proti 2.2dci....když k tomu je ještě full výbava, je to zdroj poruch... a takovej Espace, to je pomník, nejhorší je, že i ten new
Nejlepší kámoš, prodejce v jednom Renaultu...Ten vždycky říká, proč sou lidi takový masochisti a jdou si to třeba koupit znovu ke mě
Né Rendly nejsou špatný, ted co to začli dělat s Nissanem lepší(a zároven zkur...trošku Nissan
...Ale chce se to vyhnout naftám hodně, brát jen benzíny. Ty uměj a nežerou!