Diskuze k inzerátu Alta...zajímavá cena a tak...

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Diskuze k inzerátu Alta...zajímavá cena a tak...

Příspěvekod petr007 » 23 úno 2011, 17:50

V práci mám Škoda Felicie pick up 1,3 benzin rok výroby 2000 najeto 380 tis.km. denně v provozu a za tu dobu baterka, alternátor, topení, výfuk, termostat jinak jenom pravidelný servis. Ale bohužel hodně rezne. ;)
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná
NC 1,8. šedá
NC 2,0. bílá
petr007

Obrázky: 1

Příspěvekod MJNick » 23 úno 2011, 18:16

Teeeda, tady to jede. Mám otázku. Co je to OT? :-D Jinak co se týče nejlepšího auta všech dob, tak je to Brouk (ne New Beatle) a pak Golf 2. Mám ropáčka 1,6 bez foukačky. jezdim snim 5 let, má najeto 340 000 km a nikdy se na něm nic nepodělalo. Krom žhavičů. Kolik do něj naleju oleje, tak tolik po 10k vyleju. A žere si svoje 4l/100. Ale to jen abych se zastal VW! :-D
MJNick

Příspěvekod Pavel260 » 23 úno 2011, 18:41

OT ? napadá mě Off Topic, prostě ser.š neco kam to nepatří :lol:
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod MJNick » 23 úno 2011, 18:44

Ahaaaaa. No já tyhle zkratky moc neovládám! Děkuji!
A omlouvám se za OT! :-D
MJNick

Příspěvekod Winie » 23 úno 2011, 19:16

ja kdyz si vzpomenu na svoje zkusenosti s lagunou DCi, tak z toho mam nocni mury :roll: to auto stalo sileny penize, je to v plny vybave a po par letech uz z vybavy nefunguje temer nic. od vrzajicich sedacek, pres nefunkcni topeni, az po nefunkcni svetlo v interieru. sileny... pak sem mel tu cest s asi trema 206 a nejzajimavejsi byla ta s faldachem :lol: kdyz sem to auto myl, tak sem zaroven splouchal i interier :lol: nehlede na to, ze svetla byli jak barevna hudba. Radsi bych se obesil, nez si koupit francouzky auto krom clia RS a 205 GTi.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod willy2.0 » 23 úno 2011, 19:26

MJnick
JJ souhlasím, byli doby kdy byli auta nesmrtelný.....Tohle samý byli i ti pažouti...který tady propírám, taková 205 nebo 405 v dieselu...hahaha, mám kámoše, ten mě přijde, až úchylnej s tím... :lol:
Má již 8let! 405combi, v dieselu...Už když to tehdá koupil, na dojíždění do práce...vypadalo to, že se to rozpadne...Pořád s tím jezdí... denodenně dojíždí do Prahy z Kolče! a má na tom snad 600tis...km :lol: :lol: :lol:
Winie to je jasný, RS Clio je zpracováním jinde zas, to auto se dělalo ručně dokonce.
Jinak Dci jak jsem psal nic moc 1.5dci v Cliu budiž, ale Laguna je průser a v dodávkách totál, hodně na klice to odchází, přišli pak na to soudruzi nějak sice...a další verze 2.5dci měli pak nějaký dovyvážení na klice proti 2.2dci....když k tomu je ještě full výbava, je to zdroj poruch... a takovej Espace, to je pomník, nejhorší je, že i ten new :roll:
Nejlepší kámoš, prodejce v jednom Renaultu...Ten vždycky říká, proč sou lidi takový masochisti a jdou si to třeba koupit znovu ke mě :lol: Né Rendly nejsou špatný, ted co to začli dělat s Nissanem lepší(a zároven zkur...trošku Nissan :lol: ...Ale chce se to vyhnout naftám hodně, brát jen benzíny. Ty uměj a nežerou!
Maximum Atack"
willy2.0

Re: P: mx-5 1.6 16V NB

Příspěvekod JasteR » 23 úno 2011, 20:32

alt píše:To Jester: odpovezeno na mail

Jinak autí mam samozřejmě nějaký mušky,pár jsem jich odstranil (podvozek,chybějící plasty)
a cenu jsem nastavil tak aby byla úměrná jejímu vzhledu + abych jí rychle prodal .)
Ale kdo chce mechanicky 100% funkční a zároveň levnější NB má možnost 8-)
Stihnul jsem na ní klasickej servis (olej,geometrie) zaplatil EKO,udělal novou STK + emise..

a aby mi to nebylo tak líto bude mít nástupce 1.8 NB LSD

Diky, za odpoved, ale nikdoho z fora neznam, tak nechapu co si divite v pripade mejch dotazu, vim ze cena je nastavena pomerne nizko, ale nechci dat 70tis a nakou totalku apd. jak je v cr bohuzel zvykem.. neni porblem koupit laciny auto a pak do nej jen sypat..byt MX5 nema zavazne technicke problemy, o to ma zase predrazeny nahradni dily, spise uvazuju o NB s 1.8 kuli samosvoru.. tahle me zaujala zajimavou cenou, za kterou se ale da v DE taky bezne sehnat, preci jen byt je to super roadster porad je to skoro 11let stare auto..
Jinak mate email..
PS: Zanete nekdo majitele tehle MX-5 1.8 prestavba FL :
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/mx/8114488
Leon Cupra4 TDI 230HP@500Nm @ Octavia RS TDI 210HP@480Nm
JasteR

Příspěvekod Borgi » 23 úno 2011, 20:43

Ta je myslím Autocentrum Král, je už tam nějakou dobu, byla tam už když jsem si vybíral já auti tzn. rok a půl. Jinak pana Krále jsem poznal na Mazdasrazu, a jevil se mi jako seriózní člověk.
Borgi

Příspěvekod Winie » 23 úno 2011, 20:44

predrazene nahradni dily? to bych teda nerekl :lol: v porovnani s ostatnima japonskejma autama jsou jeste hoooodne levny
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod JasteR » 23 úno 2011, 20:47

pokud to srovnam s koncernem kde jsou kolikrat taky napaleny tak to nic lacinyho neni..
Leon Cupra4 TDI 230HP@500Nm @ Octavia RS TDI 210HP@480Nm
JasteR

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...