willy2.0 píše:JJ Raduno promaž to , nemá význam na foru MX5 tohle auto negovat
), teď si musíš rozmejšlet jestli někoho předjedeš - ty tvoje příspěvky mě ani už nebaví číst... Vlastně ani od začátku mě to nebavilo, tak nějak jsem po tvým prvním příspěvku o 100 znacích měl pocit, že ty budeš ten mluvka co se strašně rád poslouchá (čte).willy2.0 píše:Každopádně jsem taky nadšenej, od středy jsem svezl asi, už 10lidí...nechápu, že to tak láká lidi ...asi nějaký osobní kouzlo(myslím MX5 Jo a ještě něco...člověk nějak moc rychle k tomu získává takový zvláštní pocit, něco jako láska...dokonce mi žena, už dneska vynadala.
PavelS píše:Vavris: sráčové? Když pominu, že mazda auta na výkon má jiný - tak si uvědom, že NA bylo vyvíjený v osmdesátých letech...Moc 1.6 přes sto koní tenkrát nebylo...
willy2.0 píše:Víc k tomu psát nebudu
willy2.0 píše:Ale jo, už bych se jen opakoval , vše jsem napsal , ikdyž jsme nechtěl...Pavel mě donutil, protože jeho argumentace je zcela opačná, tak jsem to jen doplnil...
At si z toho každej veme co chce. Každej si jezdí nějak, každýmu to vyhovuje nějak a já to respektuju. Nebudu tvrdit, kecáš je to takhle, můžu jen říct svůj názor.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 85 návštevníků