MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod RON » 27 led 2016, 10:11

Gomez píše:
dave27 píše:Neviděl jste někdo tuhle? Kámoš o ní přemejšlí, tak ať mu můžu dát nějaký info :)
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list

Auto jsem neviděl, ale bacha na tento autobazar! Stačí hledat na netu. Také jsem od nich chtěl Aniversáru (btw. skončila tuším u Švaňků), ale pak jsem četl recenze a poptal se na ně. Doporučuji se jim vyhnout obloukem.

Já od nich auto mám a můžu jen doporučit. Přístup perfektní, majitel mi přijel otevřít v osm hodin večer, jak jsme se domluvili, tak vše bylo.
Navíc, pokud kupuju 15 a víc let starý auto, tak bůh se mnou a každý mi může auto osahat, prověřit podle sebe... Nikdo mě do nákupu netlačí, vidím, co kupuji...
Mazda 323F BA, 1,5 16V, rv.1997
Mazda MX-5 NB, 1,6 16V, rv.1999
RON

Příspěvekod Vavris » 27 led 2016, 10:58

Už kdysi v létě někdo psal, že je orezlá a stav nic moc.
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod noose » 27 led 2016, 11:40

dave27 píše:Neviděl jste někdo tuhle? Kámoš o ní přemejšlí, tak ať mu můžu dát nějaký info :)

Ta uz tam vysi celkem dlouho, videl jsem ji v inzerci uz pred vic jak pul rokem

BRG NA
NA BRG
noose

Příspěvekod PavelS » 27 led 2016, 12:31

buteo píše:Tak to jsem dosud žil v bludu?
Vycházel jsem z vlastních zkušeností: 2x jsem dělal dovozovou na Mazdě , dokonce ve 2 různých STK, a ani jednou kód nebo číslo motoru nebylo téma!
Asi nějaká místní anomálie - až budete mít problém, zkuste přijet na STK k nám ;)

Na evidnencce i stk by se melo kontrolovat obojí, to že to často nedělaj je věc jiná - na to se člověk nemůže spolehnout. Dva případy z milionů aut se nedaj považovat za věrohodnej vzorek :-D
PavelS

Příspěvekod Pelko » 27 led 2016, 16:03

Gomez píše:

Auto jsem neviděl, ale bacha na tento autobazar! Stačí hledat na netu. Také jsem od nich chtěl Aniversáru (btw. skončila tuším u Švaňků), ale pak jsem četl recenze a poptal se na ně. Doporučuji se jim vyhnout obloukem.

Pridávam sa k RONovi. Keď som bol pozrieť auto u nich, tak počínanie z ich strany bolo na veľmi profesionálnej úrovni. Nič neskrývali, sami od seba povedali na rovinu chybičky ktoré má dané auto a pod. Celkovo som bol z ich prístupu milo prekvapený
Pelko

Příspěvekod vojtiiisek » 27 led 2016, 20:16

Pelko píše:
Gomez píše:

Pridávam sa k RONovi. Keď som bol pozrieť auto u nich, tak počínanie z ich strany bolo na veľmi profesionálnej úrovni. Nič neskrývali, sami od seba povedali na rovinu chybičky ktoré má dané auto a pod. Celkovo som bol z ich prístupu milo prekvapený

Ja to NA videl osobne cca pul rok zpet. Uz si moc nevybavuju stav( muzes zkusit najit v mych prispevcich) ale rozhodne nesouhlasim ze jejich jednani je na profesionalni urovni, domluva s nima byla hrozna. Jel jsem tam z Brna coz je docela kus cesty a nevybral jsem si ani jedno ze tri NB a jednoho NA ;) Vse dovoz z DE a vse jezdilo v zime takze proto jsem nevybral Ja. Kdyz jsem se ptal na slevu NBcka ktere melo shnile nosniky, sleva byla krasnych 3000,- :roll:
NA > NBFL > NB > NC

*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
vojtiiisek

Příspěvekod LordJames » 27 led 2016, 20:19

Presne tak, kod motoru by mel hledat hned emisak a pokud nenajde/najde jinej, tak je to spatne. Zatim pokazdy, co jsme v rodine s nejakou MXkou byli na STK, tak hledali a budto nasli, nebo v ramci urychleni poprosili, at jim ho ukazeme, jinak ze by to museli nekde hledat v priricce, telefonovat a tak.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Pelko » 27 led 2016, 20:39

vojtiiisek píše:Ja to NA videl osobne cca pul rok zpet. Uz si moc nevybavuju stav( muzes zkusit najit v mych prispevcich) ale rozhodne nesouhlasim ze jejich jednani je na profesionalni urovni, domluva s nima byla hrozna. Jel jsem tam z Brna coz je docela kus cesty a nevybral jsem si ani jedno ze tri NB a jednoho NA ;) Vse dovoz z DE a vse jezdilo v zime takze proto jsem nevybral Ja. Kdyz jsem se ptal na slevu NBcka ktere melo shnile nosniky, sleva byla krasnych 3000,- :roll:

Asi je to potom rozdiel na akého ich zamestnanca natrafíš, a ako sa vyspal. Možno si mal len smolu, osobne som počul na ten bazár viac chvály ako opačne
Pelko

Příspěvekod handis » 29 led 2016, 21:21

možná inspirace pro někoho z Prahy/Středních čech

http://auto.bazos.cz/inzerat/56776573/M ... MORIES.php
handis

Příspěvekod miata3000 » 30 led 2016, 12:25

Už se tady řešila,je potřeba dolatit předek po ráně...
miata3000

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...