TeeJay píše:Dneska bílé ND před Flošnou kolem 3-4. odpolední, poslední dobou ho po Malšovicích potkávám až podezřele často a Karel to nenía taktéž zelené NB před flošnou ve skoro stejný čas směrem do Malšovic
obě střecha dole, jak to má být.
TeeJay píše:Tvoje auto je zatím ještě v některých předních partiích průhledné...![]()
cafe-racer píše:TeeJay píše:Dneska bílé ND před Flošnou kolem 3-4. odpolední, poslední dobou ho po Malšovicích potkávám až podezřele často a Karel to nenía taktéž zelené NB před flošnou ve skoro stejný čas směrem do Malšovic
obě střecha dole, jak to má být.
Bílé ND tady vídám často, má švýcarskou značku.
Tomin píše:Totál bizár! Jsem dneska na obchvatu Slavkova u B. potkal doprotivky tmavě fialové a extra lesklé NA. Jenže jsem do poslední chvíle nevěděl jestli vidím NA nebo ND. Zmátly mě zavřená světla a hodně svítivé LED pásky. Nebo to fakt bylo ND? Nevím.![]()
A pak že se čtvrtá generace vzhledově hodně vzdálila od předchozích MX-5.
TeeJay píše:A dneska zase to bílé ND, tentokrát krátce po desáté dopolední v HK u Tesly směrem od Intersparu do Malšovic... tak se soustředím na značku, přečtu 7H1, což mi je hned divné, kouknu na řidiče a on je to Karelale z Octávky moc nemělo smysl mávat, zrovna jsem jel do garáže pokračovat v práci na své Mazdě
cafe-racer píše:čtvrtek v 16h bílé ND u Kobylic , KarolKo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků