Tomik_84 píše:moah píše:moah píše:http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Mazda-MX-5-1.9i-16V-Sportive/vhc:car,pgn:1,pgs:10,ms1:16800_15_sportive/pg:vipcar/234264114.html
zajeďte pro to někdo nebo se neudržím a pojedu tam já auto za cenu podvozku.. teda plus něco málo navrch
popř mi pro to pls někdo zajeďte : )
tak si tady musím veřejně postěžovat, ve 3:55 jsem se neudržel a napsal jsem na inzerát a ..... samozřejmě tam už druhý den nebyl : /
Pro představu, o co šlo: černá sportivka s bilsteinem b16, stabíkama HR a totálně urezlými prahy.. a to by mi nevadilo. Cena 2 350 e. Už jsem si sháněl půjčovny vleků. No nic, jindy..
Nám unikla černá Unplugged 1,8 z roku 2004 se 100tkm najeto, jen to nemělo STK, takže na přívěs, jinak fakt krásná, červené doplňky, zachovalá, v přepočtu za 75.000 Kč, (2750e), ale bylo to až v Kielu. Ty TOPovky se objevují, ale chce to být hodně rychlý. A nevím jestli si lajznout poslat tam nejdřív zálohu, což mi vždycky řeknou, že už ji někdo posílá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků