Opět to nebude přímá konkurence, ale rozšířenější konkurence to je.
Výborné auto! Krom podvozku, který vydává zvuky, jakoby byl po smrti a poněkud "francouzské" ergonomie, se mi to líbilo moc! Turbo s minimální prodlevou, gradující motor, přesná převodovka, fungující pedály (žádné on/off) jako ve většině dnešních aut), hravý zadek, výborná ovladatelnost... Je neuvěřitelné, že to říkám o Peugeotu z 21. století.
Příbuzenstvo má firmu, kde jezdí s vozy peugeot a spolehlivost není zrovna ohromná. Možná bych tu cenovou výhodnost viděl právě v polevení nároků na kvalitu...
Já TT nikdy nejel, ale docela by mě překvapilo, kdyby Audi vypustilo do světa auto s tak hravým zadkem --> to by muselo jeho zákazníky vyděsit( viz. první generace). Mimochodem, RCZ je prý ve slabších verzích znatelně horší, zřejmě jiné naladění.
TT a tenhle Peugeot mají náhon na zadek a sundavací střechu? Pak to konkurence je, protože vždycky když si to někdo koupí, má Mazda o potenciálního zákazníka méně. Třeba Fiat Barchetta není podle nás konkurence - ale nedávno jsem mluvil s člověkem co si ho koupil, Mazdu MX-5 zná, ale nakonec si koupil Fiata. Takže taky konkurence...