NB jako jediné a celoroční auto?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: NB jako jediné a celoroční auto?

Příspěvekod LordJames » 11 úno 2013, 21:58

Ja teda za slunicka se strechou nejel nikdy, ale chapu, ze ji nekdo natahne prave jako ochranu pred sluncem...kdyz se stahnou okynka a odepne zadni okno, tak to luftuje pekne. Taky sem byl v lete permanentne prismahnutej a kdyz to na me treba celej den pralo, tak obcas dobre zpocenej.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Henges » 11 úno 2013, 22:08

Ja za slunce nasadil jen jednou v alpach po desetihodinovem grilovani kdy jsme oba v aute uz meli sluce plny zuby :)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Jaco » 11 úno 2013, 22:14

MAXsport: Tak jsem z toho auta bud uz fakt vymytej, nebo jsem to videl v nejakym jinym vlakne :D

Ono jde odepnout zadni okno?? :shock: Geniální!
nbfl 1.6
eternal fire.
Jaco

Příspěvekod George » 11 úno 2013, 22:20

jen u NAček (bavíme li se o originální střeše
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod LordJames » 11 úno 2013, 22:28

Slídy taky? Nebo jen skla? Já tam mám neorigo střechu, odepínací okno je na jednu stranu plus (třeba pozdě v noci, když už není takový teplo a ty se vracíš odněkud, kde se ti to protáhlo a máš jen tričko, tak odepneš zadní okno,stáhneš okýnka a taky paráda) na druhou stranu nesundám strechu bez toho, abych to okno odepnul (pokud teda nevyndáš jedno žebro ze střechy, jak už sem to na jednom autě viděl -> neskutečnej hnus, jak ta střecha byla vzadu propadlá)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod pajo106 » 11 úno 2013, 22:31

v zivote som v lete nejazdil so strechou, to je ciste rouhani :D len netreba zabudnut na cepicku a ine pokryvky tela...bo to palenie vo vetre necitit a hned je upal a spalena koza :) ale horko mi nebolo nikdy...a najviac som miloval letne noci bez strechy...toto mi bude moc chybat
honda accord coupe 3.0V6/AT/200k/LPG
honda civic 4D 5G 1.5/AT/101k
honda NC700S ABS

ex: mazda MX-5 miata 96 1.6 turbo
pajo106

Příspěvekod Jaco » 11 úno 2013, 22:47

pajo106: a proc uz nemas mx5?

Skoda, ja mam tak nejak v hledacku NB, ani vlastne nevim proc.. Slysel jsem neco o velkem narustu bezpecnosti u NB a ja na takovy veci hrozne dam :D Asi od ty doby, co jsem rozmlatil fiestu na hadry (pichnul jsem na mokru v zatacce zadni kolo celkem ve velke rychlosti..zazitek i po par letech zpet :D )
Kdyz uz jsme u toho, nejaky velky rozdil jizdy NA/NB, pokud se bavime o stejnych motorech?
nbfl 1.6
eternal fire.
Jaco

Příspěvekod LordJames » 11 úno 2013, 22:53

Bezpečnost chodců :-D NB motory mají o něco větší výkon, ale zase auto je o něco těžší.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Jaco » 11 úno 2013, 23:43

Jo, čísla jsou jasný, šlo mi spíš o veličiny, který se číselně vyjádřit nedají-podvozek, kvalita zpracování, jak moc reznou v porovnání NA/NB. Resp. co byste brali vy s rozpočtem kolem 80-90 :) sice už jsem četl to vlákno 1,6 vs 1,8, ale spíš mířim na majitele 1,6-neříkáte si: "já měl koupit tu 1,8"? :D
nbfl 1.6
eternal fire.
Jaco

Příspěvekod LordJames » 11 úno 2013, 23:51

Aha, to sorry, ja ten dotaz pochopil blbe. Ja koupil 1,6 66kW, takze to nejslabsi a od ty doby co ji mam sem si nevzpomnel, ze je nejaka 1,8. Je pravda, ze 1,8 projetou nemam a treba bych mluvil jinak, kdybych na ni mel najeto aspon neco, ale proste s tim co mam sem spokojenej. Jen co uz sem tu zminoval nekolikrat...do kopce to proste moc nezrychluje. Ohledne rzi...ja mam v povedomi to, ze prahy/lemy se nechavaj varit na NA i na NB + u NB reznou vika kufru. At me kdyztak nekdo opravi.
ObrázekObrázek
LordJames

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...