Ajvn píše:
dopr ... Tohle už není o jedné vyjížďce, kde se člověk hlídá. Tohle už je se vším všudy, městký provoz, asi i zima. Klobouk dolu, to už mi přijde jako ukázka stabilní nízké spotřeby na to auto. Dobře odvedená práce.
Miata píše:Teď jsem se vrátil z Francie, Dijon, Provence křížem krážem + 7 dní u ST. Tropez a Miat jsem potkal docela dost, tak minimálně 30. Ale poršáků tam bylo o poznání více
kopac píše:tak už mám taky čerstnou skušenost se spotrřebou s NA 66kW. auto s sérii, až na rouru od kamen místo vejfuku od RS*R. najel sem teď na dovolený bezmála 4000km s plně naloženym autem, včetně asi 20kg šutrů z moře...
přes něměcko po dálnici konstantních 120 (točky okolo 4000) se střechou sem dal na nádrž 550km,takže celkem hluboko pod 8l
na dálnici s rychlostí 140 bez strěchy cca 9l
a 140 - 160 bez střechy, kde sem hodně využival aeropytle kamarada co jel přede mnou,byla spotřeba pod 10.
na francouzkých okrskách bez střechy s rychlostí mezi 80 a 110 sem se dostal pod 7l
nikde sem to moc netlačil na pilu a točil sem do 5 tisíc.
spotřebu sem tušil,že bude menší než když jezdím v ČR, kde mám na cca 1000km co sem s tim nalej tady průměr přes 10l,ale jízdní styl je krapet jinde no,ale že se dostanu s průměrem na nejakých 7,3l sem opravdu nečekal.
Ajvn píše:kopac píše:.
Tak aspoň že vím, u koho se případě stavit, kdyby těch našich cca 6kg oblážků manželce na skalku nestačilo. Vy jste to rozjeli koukám ve velkém. Ale když koukám na ten nick ... kopac ... tak mě to ani nepřekvapuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 75 návštevníků