Gomez píše:[code][/code]TeeJay píše:Bass.boi tu má na fóru NB s nájezdem snad přes 333.333 km a spolehlivě jezdí i několikatisícové výlety.
Moje má 213k (a nejsem tu sám s nájezdem přes 200k) a motor si stále krásně přede a dokonce olej zůstává, kde má být...
Protože si doufám tvrdit, že auta do 120k km jsou z 90 % stočená troška matematiky a rozumného úsudku podle mě stačí. To jen pár lidí má reálně najetou cifru na tacháči (a teď se rozjede flame na mou osobu ).
Jinak souhlas, motory nemají problém i s vysokým nájezdem. Rovněž potvrzuji jako TeeJay a Bass.boi
Jenže MX-5 je sezonní auto, na tu se zkrátka nejde dívat pohledem Passatu nebo Octavie. Procento aut, které ročně najedou třeba jen 5-10 tkm je mnohem větši, než u normánlích aut, proto je podezření na 90% stočených MX-5 s nájezdem do 120k zcela liché. Což samozřejmě neznamená, že žádná stočená není.
mastercs999 píše:Tak pro zajímavost, já mám nájezd 10t km za 2 roky. Z toho 2t km je týdenní výlet po evropě
LordJames píše:Ja ji pouzivam uplne stejne a letos jsem mel jen 10k km - ze zacatku jsem zajizdel motor a to se mi moc jezdit nechtelo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 68 návštevníků