Logo fora

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Logo fora

Příspěvekod Winie » 14 dub 2012, 12:35

hele co sem tak prosel hlasovani tak je to 6x6 mezi mojim navrhem a widarovo. jenze ja uz bych upravil na tom mojem akorat tak pismo u toho MX-5. takze widare nejak to domakej ;) a pustime hlasovani znova
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod kubec99 » 14 dub 2012, 13:19

Presne takyto styl sa paci mne:-) (MX5logo_v4_1.jpg) jasna silueta a jasny text. V jednoduchosti je krasa.

widar píše:
Frankie Sporty píše:PS: Ber to jako návrh :D trochu to zní, jako kdybych ti to diktoval, ale proste 60% tvaru si trefil přesně podle mých předtav a těch 40% bych ještě doladil :))

S dovolením to vezmu od konce. Přesně tohle diktování jsem čekal a díky za něj! Sám nevím kam a jak s tím pohnout, takže nic proti tomu a jen tak dál. ;)
Frankie Sporty píše:... Blatník předního kola z Mka bych uhladil do kulata rovnoběžně s kolem, stejně jak to je super udělaný vzadu.. s tím malým r je určitě taky ještě prostor, aby se s kombinací s tím M vymazal ten bílí "pytel" za kolem, který se vytvořil za kolem.. Jestli chápeš, blbě se to vysvětluje.. a zároven zamáznout ten zub, co se vytvořil mezi r M u na předku prahu..

Nad tím "M" a tím okolo laboruju pořád a nemůžu najít optimum. To "M" nemá klasický tvar, protože nahoře je místo "v" zaoblená kapota a dole to "v" taky není vidět, protože ho překrývá to "o". Proto jsem to před "o" trochu vytáhl a kolem "r" nechal ten pytel, abych to "M" úplně nezabil. Ale zkusím si s tím ještě pohrát... díky :)
Frankie Sporty píše:A písmenka co tvoří práh ( u + m ) bych dal stejným stylem jako je to X.. prostě spíš obdélníky, v kterých by byli úzký stěrbyny..

Do tohohle se mi moc nechce...snažil jsem se u toho "um" držet stejný styl písma jako u "f" a "r" aby to spolu sedělo (zároveň i trochu s "biz") a zároveň se to odlišovalo od "MX5". Uznávám, že "o" je trochu mimo, ale je to O ;)
Taky je trochu problém s těma mezerama, protože mezi "f" a "o" je docela velká a opět bych chtěl dodržet stejný styl u celého slova, takže i ty mezery by měly být stejné nebo se postupně zmenšovat.

Díky za konstruktivní komentář a hlavně za uznání :D

Jinak kdybyste měli pocit, že je málo návrhů co stojí za prd... :mrgreen:
MX5logo_v4_1.jpg

Doufám, že Frankie nebude mít pocit, že mu vykrádám nápad s křivkama....a na řezanou grafiku to asi taky nebude
Obrázek
NBfl Sportive r.2001 1.8l, Torsen, 6st. prevodovka, BC Racing 6/5, Buddy Club P1 Racing SF...
kubec99

Obrázky: 8

Příspěvekod widar » 14 dub 2012, 16:07

Winie píše:hele co sem tak prosel hlasovani tak je to 6x6 mezi mojim navrhem a widarovo...

Já to teda nepočítal, ale slyšel jsem, že si měl dal o tři, tak nevím :D
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Příspěvekod jardaj. » 14 dub 2012, 19:12

Sdělím jen svůj názor: logo by mělo být co nejjednodušší a na první pohled definovatelné. Mám takový pocit že se utápíte ve složitostech siluety auta a názvu značky. Osobně se mi zdá nejlepší první návrh od Andreho který mě inspiroval snad k malé změně, znak mazdy v oválu přičemž cípy znaku by byly ve znaku naší vlajky nahoře na oválu s nápisem MX5 a dole forum. Nic víc nic míň. Toť můj názor. J.
jardaj.

Příspěvekod kousmen » 14 dub 2012, 20:25

Ne, že bych chtěl taky navrhovat logo. Původně jsem sice nápad měl, ale ten název fóra je na to nevhodnej. Jenom když se tu mluví o jednoduchosti, tak by stačil jenom text a prostě vyzdvihnout MX-5 a hotovo. Třeba něco takovýho s vhodnějším písmem:
Obrázek
Celej název, mazďácká barva, japonskej punťa a japonská bílá. :D
Ale tenhle widarovic je stejně největší mazec - download/file.php?id=2957&t=1
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Andre_fux » 15 dub 2012, 06:59

Kousmen: V jednoduchosti je prostě krása.

Widar: Logo je fakt povedené. To muselo dát ale příšerné práce :)
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Příspěvekod widar » 15 dub 2012, 07:08

Andre_fux píše:Widar: Logo je fakt povedené. To muselo dát ale příšerné práce :)

...a přitom je to taková blbost :lol: :lol: :lol:
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Příspěvekod Andre_fux » 15 dub 2012, 07:10

:) u toho tvého bych měl jen obavu o to jak se to bude skládat dohromady, pokud by to bylo řezanou grafikou.
Andre_fux

Příspěvekod Andre_fux » 15 dub 2012, 08:48

Další návrh na logo:
logo_IV_aa.png
jen text
logo_IV_aaa.png
v jednoduchosti je krása

Verze s vlajkou je myšlena pro použití na webu, a všude jinde. Jen černá je myšlena na nalepení na auto.
Andre_fux

Příspěvekod widar » 15 dub 2012, 15:15

Andre_fux píše:...logo_IV_aaa.png

Nejdřív posuň ty světla a masku nahoru, tak aby se dotýkala toho čelního skla a pak to sklo vymaž, přijde mi tam navíc.
uvidíme co to udělá, nemuselo by to být špatné ;)
Obrázek
widar

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...