widar píše:Frankie Sporty píše:PS: Ber to jako návrh trochu to zní, jako kdybych ti to diktoval, ale proste 60% tvaru si trefil přesně podle mých předtav a těch 40% bych ještě doladil )
S dovolením to vezmu od konce. Přesně tohle diktování jsem čekal a díky za něj! Sám nevím kam a jak s tím pohnout, takže nic proti tomu a jen tak dál.Frankie Sporty píše:... Blatník předního kola z Mka bych uhladil do kulata rovnoběžně s kolem, stejně jak to je super udělaný vzadu.. s tím malým r je určitě taky ještě prostor, aby se s kombinací s tím M vymazal ten bílí "pytel" za kolem, který se vytvořil za kolem.. Jestli chápeš, blbě se to vysvětluje.. a zároven zamáznout ten zub, co se vytvořil mezi r M u na předku prahu..
Nad tím "M" a tím okolo laboruju pořád a nemůžu najít optimum. To "M" nemá klasický tvar, protože nahoře je místo "v" zaoblená kapota a dole to "v" taky není vidět, protože ho překrývá to "o". Proto jsem to před "o" trochu vytáhl a kolem "r" nechal ten pytel, abych to "M" úplně nezabil. Ale zkusím si s tím ještě pohrát... díkyFrankie Sporty píše:A písmenka co tvoří práh ( u + m ) bych dal stejným stylem jako je to X.. prostě spíš obdélníky, v kterých by byli úzký stěrbyny..
Do tohohle se mi moc nechce...snažil jsem se u toho "um" držet stejný styl písma jako u "f" a "r" aby to spolu sedělo (zároveň i trochu s "biz") a zároveň se to odlišovalo od "MX5". Uznávám, že "o" je trochu mimo, ale je to O
Taky je trochu problém s těma mezerama, protože mezi "f" a "o" je docela velká a opět bych chtěl dodržet stejný styl u celého slova, takže i ty mezery by měly být stejné nebo se postupně zmenšovat.
Díky za konstruktivní komentář a hlavně za uznání
Jinak kdybyste měli pocit, že je málo návrhů co stojí za prd...
Doufám, že Frankie nebude mít pocit, že mu vykrádám nápad s křivkama....a na řezanou grafiku to asi taky nebude
Winie píše:hele co sem tak prosel hlasovani tak je to 6x6 mezi mojim navrhem a widarovo...
Andre_fux píše:Widar: Logo je fakt povedené. To muselo dát ale příšerné práce
Andre_fux píše:...logo_IV_aaa.png
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 69 návštevníků