Koby nevidíš to tam, ale je to tak prostě...U některých aut v Británii to tak určitě bude, např.EVO , Sti , Skyline...apod...Opravdu věřím tomu co řekl Jeremy a ne jen proto, že to co je v TV je i pravda
.. Onehdá jsem to řešil se známým , který tam makal a rovněž mě to potvrdil...Některé auta, které tam nejsou cenově přepálený jako.např.u nás...ty sportovní, koupíš levněji , ale následné Havarijko je drahé, protože samozřejmě díly jsou drahé na tyto auta...Neříkám, že nutně vždy to převýší cenu auta...To ne určitě.
Ale samozřejmě za boha si nevzpomenu už, jakých se to může třeba týkat.....Zas, až tak mě to nezajímalo nepátral jsem po tom. Zkusím se zeptat jednoho kluka co tam žije schválně a te si koupil CTR6g.
Dost možná Jeremy mluvil o jednom ze svých starších 911 Porsche co měl...Ale i havarijko na ty japonský 4koly, nebude žádná levná věc. Samozřejmě oni tam mají platy jiné, takže jestliže tady u nás vyjde havarijko na rok na kamarádovo Zetko se vším i povinným přes cca.30tisíc ročně a pro ně by to nic nebylo...Tak tam to klidně může bejt dvakrát, třikrát tolik a to je věru pálka děsná i pro ně. Vím, že si v tom pořadu na tohle stěžoval.