Logo fora

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Logo fora

Příspěvekod Winie » 15 dub 2012, 16:10

no nevim. pripada mi to jak zkourenej asiat :oops:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod widar » 15 dub 2012, 19:14

Kontrolní mezikus...
MX5logo_v3_3_a.jpg

Změna hlavně na velkém "M", "x" lehce roztaženo směrem dolů, "r" trochu posunuto, jak jsme psal na "um" se mi moc sahat nechce, takže upraveno jen minimálně.
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Winie » 15 dub 2012, 19:24

me se porad nejvic libi ta druha verze. tohle ma ty pismena na sobe uz moc nahusteny
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod Frankie Sporty » 15 dub 2012, 20:19

věc názoru.. já bych tohle zase označil za top z těch verzí.. Je to proste MX5 a když si trochu zaluštíš, tak z toho vyleze mx5 forum biz... Buď bych zdůraznil text a nebo tvar na úkor toho druhýho.. Ale snažit se o kompromis, podle mě není na místě..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod dopr » 15 dub 2012, 20:29

U mne taky jednoznacne vede prave tohle logo
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Honzik1984 » 15 dub 2012, 20:35

za mě taky poslední verze super ;)
Obrázek mx-5 NA 1,8 BRG
Honzik1984

Příspěvekod Tomik » 16 dub 2012, 14:39

Za mě taky ten poslední návrh.
Na první pohled v tom je vidět mx5 a až na druhý pohled, že v tom je i něco napsané. Pro mě to je rozhodně vývoj dobrým směrem.
V tom původním jsem nevěděl jestli v tom mám hledat tvary, nebo písmena, tady už to je jasné.
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod Vavris » 16 dub 2012, 15:09

widare klobouk dolů. Super práce!
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod widar » 16 dub 2012, 19:52

Nejdřív chci hlavně poděkovat všem za uznání a podporu při tvorbě. Doufám, že nikoho neurazím, ale jmenovitě Vavrisovi za vnuknutí myšlenky se stylizací "MX-5" a Frankiemu za velmi konstruktivní kritiku, která mi hodně pomohla. ;)
Zase jsem to trošku upravil (pouze detaily)...
MX5logo_v3_3_b.jpg

Jako správný autor s tím asi nikdy nebudu 100% spokojený a mohl bych to takhle upravovat donekonečna, takže bych dal poslední prostor pro konstruktivní připomínky a pak bych to uzavřel a spustil finální hlasování.
A abych trochu (v dobrém) podráždil konkurenci:
Winie: Ten tvůj návrh se mi líbí možná nejvíc. Na rozdíl od mého je v něm opravdu jednoduchost, protože co si budem povídat ty písmena moc jednoduchá nejsou. Ale změnil bych ten font. Hlavně u toho "MX-5", ten se tam podle mě nehodí, na mě působí trochu vojensky :roll: Zkusil bych možná nějaký kompromis mezi generačními nápisy "MX-5" nebo ve stylu kaligrafie jako je znak Miaty a Roadteru v US (Pavel260 to má v podpisu). "MX-5" jsem v tomhle stylu ještě neviděl, takže by to nemuselo být kopírování. Jestli na vytvoření toho mx-5 nemáš čas, tak bych to zkusil spáchat, stejně jsem si to chtěl pro sebe nakreslit.

Frankie: Když si vkládal svůj příspěvek, tak si zmiňoval lehkost, ale na mě ta tvoje silueta působí moc natekle, jako by měla alergickou reakci na několik vosích bodnutí. Možná je to tím, že jsem spíš technik, takže mám blíž k exaktnímu než abstraktnímu pojetí (nebo jak to nazvat), takže osobně bych ty tvary udělal trochu přesnější. Na druhou stranu velmi oceňuju, že si do toho vnesl trochu originality a místo toho aby si jen vzal fotku a obtáhl nejvýraznější tvary. Pokud tě zajímá můj názor, taky bych malinko protáhl kapotu, bok jakoby trochu zúžil, tu linku podběhů a prahu bych malinko ztenčil a možná ji za předním podběhem rozdělil, kola bych zkusil naznačit spíš jako kola než jako polštáře (ani by nemusel vadit trochu "rozšlápnutý" styl jak říká Pochtli) a hranu mezi předním sklem a kapotou bych udělal vodorovnější, tak aby čelní sklo nebylo tak výrazný lichoběžník. Ale říkám, mě ovlivňuje ta "technická přesnost", tak s tím nalož podle svého. A klidně by to mohlo být jednobarevně.

Andre: Ta silueta v prvním návrhu je nevýrazná, ale to jen opakuju po ostatních, takže ji zkus udělat hrubší nebo naopak udělej tenčí ten ovál s tím, že texty "mx-5" a "forum" umísti uvnitř po obvodu, ale neroztahuj je jako to mx-5 v jednom návrhu. K tomu poslednímu návrhu už jsem se vyjadřoval...

kousnen: Ten tvůj nápad se mi líbí, stačil jeden pohled a okamžitě jsme si ho představil na autě, což se mi u ostatních nepovedlo nebo až po delší době. Jen mi to přijde až moc jednoduché :( Nicméně mám myšlenku, doufám, že ti nebude vadit, když tvůj nápad použiju. ...btw bylo by hodně blbý mít loga dvě? :lol:
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod Winie » 16 dub 2012, 20:07

widar. na tu verzi pro to finalni hlasovani chci zmenit ten font na tohle:
Obrázek
akorat to udelat na koso jako ma NC.
me se ten tvuj navrh libi, ale nejvic se mi libil kdyz byla jeste sedacka a bylo to takovy vic blaznivy. tohle je uz takovy moc uhlazeny na me.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...